Skocz do zawartości

Podstawy technologii

Surowce i dodatki do wyrobu wędlin. Peklowanie. Obróbka cieplna.


214 tematów w tym forum

  1. Polędwica(schab)

    • 9 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  2. Kwas octowy.

    • 7 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,1 tys. wyświetleń
  3. Normy

    • 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  4. Pękające wędzonki

    • 12 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  5. Salceson sie psuje.

    • 17 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
  6. jad kiełbasiany

    • 19 odpowiedzi
    • 13 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  7. Nowe nazwy

    • 15 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  8. Receptury

    • 2 odpowiedzi
    • 763 wyświetleń
  9. Dziwne - pływajacy baleron?!

    • 16 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 15,9 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  10. zupa masarska?

    • 8 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  11. Pęcherzyki w kiełbasie.

    • 10 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.