Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


234 tematów w tym forum

  1. Krupnioki śląskie 1 2

    • 42 odpowiedzi
    • 15,4 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  2. Pasztet w kątnicy

    • 8 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  3. Krupniok Exstra

    • 5 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  4. Mój salceson

    • 10 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  5. Serce i płucka cielece

    • 13 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
  6. Pasztetowa 1 2

    • 28 odpowiedzi
    • 8,2 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  7. Nadziewana szyja gęsia 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 20,8 tys. wyświetleń
  8. Ozory wieprzowe w galarecie. 1 2

    • 41 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  9. Salceson podrobowy

    • 21 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  10. pasztetowa ze skwarek

    • 4 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  11. Jak zrobić salceson z tego co mam ? 1 2

    • 39 odpowiedzi
    • 28,7 tys. wyświetleń
  12. Pasztetowa kremowa

    • 16 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5 tys. wyświetleń
  13. Salceson, kaszanka-mrożenie ?

    • 11 odpowiedzi
    • 92,9 tys. wyświetleń
  14. kiszka ziemniaczana

    • 4 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  15. kiszka ziemniaczana

    • 2 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  16. kiszki wątrobiane

    • 2 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  17. Pomocy, salceson czarny

    • 5 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  18. salceson Dziadka 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 27,9 tys. wyświetleń
  19. Salceson biały z sercami drobiowymi

    • 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  20. Pękające osłonki wędlin podrobowych 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.