Skocz do zawartości

Obróbka cieplna


98 tematów w tym forum

    • 11 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  1. Parzenie rozpołowionej szynki

    • 2 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  2. Parzenie 1 2

    • 29 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
  3. Parzenie - jaki czas

    • 21 odpowiedzi
    • 34 tys. wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 10,1 tys. wyświetleń
  4. Parzenie i mrożenie

    • 7 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  5. kiedy parzyć szynki

    • 3 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  6. Parzenie szynki 1 2

    • 28 odpowiedzi
    • 75,4 tys. wyświetleń
  7. Parzenie 1 2 3

    • 70 odpowiedzi
    • 51,3 tys. wyświetleń
  8. Wydajność szynki parzonej

    • 15 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  9. Kwestia parzenia

    • 10 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
  10. Parzenie słoniny

    • 9 odpowiedzi
    • 15,6 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  11. Parzenie

    • 4 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  12. parzenie szynki, schabu

    • 24 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  13. Parzenie

    • 16 odpowiedzi
    • 43,4 tys. wyświetleń
  14. Parzenie wędzonek wg DZIADKA 1 2

    • 31 odpowiedzi
    • 71,6 tys. wyświetleń
  15. Powtórne parzenie?

    • 4 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  16. Parzenie kiełbasy

    • 7 odpowiedzi
    • 36,5 tys. wyświetleń
  17. Parzenie wędzonek 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.