reddevill Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Września 2014 Mam dużo świeżej szynki czy mogę część zamrozić i w późniejszym czasie wędzić? Cytuj Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Września 2014 Spokojnie możesz tak zrobić,oczywiście surowe mięso;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Września 2014 Potwierdzam - tylko niech to będzie jakaś głęboka temperatura (najlepiej poniżej -15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wray Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Marca 2015 a czy wyroby z takiego zamrożonego mięsa (wędzonki, kiełbasy) można ponownie zamrozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Marca 2015 a czy wyroby z takiego zamrożonego mięsa (wędzonki, kiełbasy) można ponownie zamrozić? Można, ale po obróbce termicznej (parzenie,pieczenie ) Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.