Jacek Janocha Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzięki Panowie serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 24 Stycznia 2017 A gdybyś tak naprawdę trochę poszukał, to w dziale Branżowe receptury masarskie znalazłbyś to, za czym tutaj większość buszuje. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Janocha Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Teraz na pewno tam poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 4 Marca 2017 Działamy. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 5 Marca 2017 Działamy. Będzie wędzona w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 5 Marca 2017 Chyba szynkowa na zlot w Zakopanem. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 5 Marca 2017 Chyba szynkowa na zlot w Zakopanem. Chyba nie, za mało czasu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 6 Marca 2017 Chyba szynkowa na zlot w Zakopanem.Chyba nie, za mało czasu W sobotę produkcja, w niedzielę wędzenie. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 24 Listopada 2022 Chyba pierwszy raz w osłonce zgodnej z recepturą. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 28 Listopada 2022 Niestety przy tej grubości osłonki nie wszystko wyszło jak trzeba. Ale zjeść się da. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 28 Listopada 2022 nie wszystko wyszło jak trzeba Nie bluźnij - jest bardzo dobrze , grube batony mają trochę inne " prawa" Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 29 Listopada 2022 Jaka średnica? 100? Cytuj Czasami warto upaść, aby zobaczyć, kto pomoże nam wstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 29 Listopada 2022 Jaka średnica? 100?Tak Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossky Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 29 Listopada 2022 Niestety przy tej grubości osłonki nie wszystko wyszło jak trzeba. Ale zjeść się da. Szynkowa parzona_ZW_fi100_2.jpgA co twoim zdaniem nie pykło? Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 29 Listopada 2022 No nie widzisz, że tam są dwie dziurki i jedna kreska? :D Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossky Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 29 Listopada 2022 Ok Ktoś niedawno stwierdził że dziurki są najbardziej dietetyczne Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) No nie widzisz, że tam są dwie dziurki i jedna kreska? :D Czyli "U" Moresem . Jaką informacje kiełbasa chce przekazać . Udana ? Edytowane 29 Listopada 2022 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 29 Listopada 2022 Niestety przy tej grubości osłonki nie wszystko wyszło jak trzeba. Ale zjeść się da. Szynkowa parzona_ZW_fi100_2.jpgA co twoim zdaniem nie pykło? No nie widzisz, że tam są dwie dziurki i jedna kreska? :D No niestety nie dwie, w środku jest trochę więcej. Myślę, że to przez zbyt krótką igłę. Sklejenie jest dobre. Wykłuwanie powietrza mało dokładne. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 30 Listopada 2022 Pawel. bardziej masuj. Ale jak ktos tu na forum napisal. dziurki sa na musztarde Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossky Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 30 Listopada 2022 Pewno to żadne pocieszenie ale moja szynkowa która niedawno robiłem wyglądała tak Wysłane z mojego M2101K7AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 30 Listopada 2022 Dobrze wygląda Twoja szynkowa.Nie ważny jest wygląd ,liczy się smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 30 Listopada 2022 Teraz wyobraźcie sobie kilkadziesiąt osób czytających ten temat i myślących sobie "kurcze, nigdy nie pokaże mojej szynkowej" . Chciałbym mieć takie "nieudane" wyroby :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 30 Listopada 2022 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 30 Listopada 2022 Ładna,szarpałbym jak ,,reksio boczek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.