qba-69 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Niebawem pójdzie w folię i do lodówki. Wiem, że po trzech miesiącach zostałyby sznurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ary_zet Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Pięknie się prezentuje , ale to już wyższa szkoła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Qba, chorizo przepiękne, czym malowałeś? Kolorek nie z tej ziemi długo wędziłeś i jakim drzewem? Serdeczne pozdrowienia Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jeszcze nie było wędzone Jutro część podwędzę na zimno, przy okazji wędzenia serów i parówek Oczywiście sery i parówki w temperaturze ok. 50o C. Mój kombinat grillowo wędzarniczy umożliwia wędzenie równoczesne dwiema metodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 13 Stycznia 2018 A kolorek, jak byś już wędził i to mnie zmyliło....może od ilości papryki i Twojego wina, które dodałeś? Serdeczne pozdrowienia Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Chorizo widać na zimnowędzonkowej focie, w wątku moich spontanicznych zwędzonek Wisi dalej i jeszcze chwilę powisi, a potem hyc do lodówy Dzisiaj natomiast ciachnąłem trochę białej sparzonej Ponoć moda wchodzi nowa poparówkowa Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ponoć moda wchodzi nowa poparówkowa Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witam ponownie, jest niewymownie Wczoraj minęło 3 tygodnie od nadziania chorizo. Wykonałem kontrolne krojenie i moim oczom ukazał się taki oto widok.Pleśń po wędzeniu zniknęła. Dwa dni w zimnym dymie zrobiło swoje. Potrzymam jeszcze ze dwa dni w tych warunkach, po czym w folię i do lodówy. Chyba, że macie inne pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Przekrój.... "dość energetyczny" Ja wiem czy jest sens worować.... dużo tego nie jest...Jajecznicę Qbq, na kilku plajsterkach nieśmiało sugeruję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jajecznicę Qbq, na kilku plajsterkach nieśmiało sugeruję... oj oj oj to chyba czyn zbrodniczy Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Niby niedużo, bo na starcie było nieco ponad 2 kg. Jak zostawię tak jak jest, to mi się patyk zrobi Jajecznicy jeszcze nie próbowałem, za to pizza i precle tak Wchodzi jak złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pozostając w temacie dojrzewających. Dary dla powodzian docierają również i do mnie Seba zapakował ładnie i podesłał swoje frykasy. Takie wszystko śliczne, że aż żal jeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Kolega smacznie Cię zaopatrzył, tylko pozazdrościć. Serdeczne pozdrowienia Pawełku i dla małżonki również Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pozostając w temacie dojrzewających. Dary dla powodzian docierają również i do mnie Seba zapakował ładnie i podesłał swoje frykasy. Takie wszystko śliczne, że aż żal jeść post.jpgJa też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 8 Lutego 2018 witt, dziękujemy i Wam również życzymy wszystkiego dobrego Tłusty Czwartek, ludziska szaleją ze smażonym, a u nas jeszcze na domiar kapuśniaczki Gdzie to pomieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 20 Lutego 2018 A taka niby minipizza, czy jakoś tak Ciasto, na którym są pomidory 50/50 suszone w oleju i świeże, bazylia i mozarella. Pani Żona zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 20 Lutego 2018 minipizza o... picka Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguś96 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 20 Lutego 2018 pomidory 50/50 suszone w oleju i świeże, bazylia i mozarella Pomidory suszone w słońcu z własnej uprawy, bazylia również Tylko mozarella ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 20 Lutego 2018 suszone w słońcu z miłości do degustatorów Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 20 Lutego 2018 z miłości do degustatorów O tak Nasze słoneczko nas bardzo kocha, a my kochamy jego promienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 20 Lutego 2018 Italiańce inspiracji powinni szukać na Podkarpaciu Milusie Bułasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 20 Lutego 2018 Milusie Bułasie A do tego całkiem nieźle wchodzą Dziś na kolacyjkę z jajcami w majonezie i różnymi takimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 20 Lutego 2018 A taka niby minipizza, czy jakoś tak U nas sprzedaja to pod nazwa Pizza rolls . Agus juz wiele razy pokazala co potrafi Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 20 Lutego 2018 Agus juz wiele razy pokazala co potrafi Wyprosiłem, to mam I nie ma to żadnego związku z prosiakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 20 Lutego 2018 Wyprosiłem, to mam Łagodną sugestią osiąga się wiele... skutki błogie dla wszech :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi