jasiugorka Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chciałabym wyrazić podziękowania dla Maxella za udzielenie mi wszelkich wskazówek, także szczególne podziękować panu "MAREK Z BIELSKA" za wielką pomoc. Chyle czoła przed panem, wielka wiedza, umiejętności i doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jest mi niezmiernie miło czytać podziękowanie,cieszę się tymbardziej że mogłem Ci pomóc rozwiązać problemy z pracą atmosa jak zarówno skrócić procesy wędzenia kiełbas.Podziękowanie mobilizuje mnie że warto pomagać,czy to ludzie doceniają,czy nie.dziękuje i pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.