januszfeniks Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Września 2015 Sądzę zę się przyda Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowine.pl/sites/default/files/users/user1/wielka_ksiega_wolowiny_wydanie_elektroniczne_calosc.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Września 2015 dzieki przyda napewno bo wolowina u nas popularna jest! Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Września 2015 To jest wspaniała, wartościowa publikacja.Polecam Wszystkim gorąco Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Października 2015 SUPER pozycja. Dzięki. Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaaagoda Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 9 Grudnia 2015 mam pytanie, jak rozpoznać dobrą wołowine? chcę zrobić burgery , a te mielone gotowce nie wzbudzają zaufania. Może lepiej kupić kawałek mięsa i samemu zmielić? Cytuj amerykańska kuchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja domowe hamburgey robie tylko z wolowiny ,zadnych domieszek samo mieso ,doprawiam dopiero pieprzem jak smaze .porcje 150 g kazdy hamburger wkladam w folje zamrazam, Zamrozone smaze albo na gryllMieso jakiego uzywam ,nie wiem jak nazywa sie po polsku ale po angielsku to (chuck, blade) karkowka? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 9 Grudnia 2015 jak rozpoznać dobrą wołowine? Jak wszystko co dobre, po odpowiednio wysokiej cenie. A jeśli chodzi o rodzaj to rostbef, karkówka. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dzieki, super ksiązka czesto takie darmowe pozycje są pełne tylko obrazków i reklam, a tu jest duzo wiadomosci i ciekawych przepisow Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkdom Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Podobno najlepsza ze znakiem QMP właśnie Cytuj AREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.