adamdariusz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Jestem w trakcie wedzenia. Szynki,kiełbasa, boczek. Prawdopodobne nie uda mi się tego sparzyć bo do pracy na nockę. Jakie mam opcje? Jutro mogę parzyć? Ewentualnie w jakich warunkach musiałbym przechować do jutra rana wsystkie wyroby aby nic się z nimi nie stało. Edytowane 7 Października 2015 przez adamdariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Października 2015 Nic Ci nie pozostaje , trzeba wewdzonki wystudzić , zapakowac do lodówki jak chcesz parzyc po pracy-gdy wrócisz lub do zamrażarki i parzyc gdy będa potrzebne . Tylko musisz wcesniej wyciagnać rozmrozić i parzyć , ja tak robię. Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdariusz Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Października 2015 Dzięki za odpowiedź. Chyba jednak dam radę dxisiaj parzyć. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilliwashere Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Października 2015 Witajcie.Popieram Wojciecha, w temacie mrożenia itd. Ja tak robię (polędwice, balerony, szynki) i wszystko z mięskiem jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.