wielebny67 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 27 Listopada 2015 Nawet nie wiem czy nie za bardzo, smak wedzonki dość ostry może za niska temperatura? Sam dymogenerator bez grzałki :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 20 Lutego 2017 Pierwsze koty za płoty:-) jest wiele do poprawienia,ale pierwsze wędzenie mam za sobą:-) trochę strach wam pokazywać efekty ale ja i tak jestem zadowolony:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 20 Lutego 2017 Dla mnie bomba Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 20 Lutego 2017 Pierwsze koty....... no i świetnie - co będzie za rok pachnie az u mnie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 20 Lutego 2017 Dzięki forum zrobiłem się troszkę wybredny:-) i zastrzeżenia miałem do szynki że z oczkiem w środku a kiełbasa mało przyprawiona i zrobiona bez klasyfikacji wszystko zmielone na jednym sitku ( kiełbasę i szynkę przygotowywał kolega) a był to jego 2 raz:-) dostał już wytyczne i reprymende:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) trochę strach wam pokazywać No i super Stół zastawiony i zadowolenie też było . Tylko wnioski poprawnie wyciągać i będzie gitara Pozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2017 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 21 Lutego 2017 Z tą Muszynianką to trochę przgiąłeś. A gdzie zapitka do tej Muszynianki ?. Wyroby jak na pierwszy raz Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 21 Lutego 2017 Z tą Muszynianką to trochę przgiąłeś. A gdzie zapitka do tej Muszynianki ?. Wyroby jak na pierwszy raz Była i zapitka:-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 21 Lutego 2017 No teraz to insza inszość. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 21 Lutego 2017 Wyroby ładne ale przy doprawianiu trzeba gardło przepłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 22 Lutego 2017 Wyroby ładne ale przy doprawianiu trzeba gardło przepłukaćJeszcze jedna fota szyneczki z wędzenia No i ostatnie 2 kolacje:-) coś mnie wzięło na proste jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 22 Lutego 2017 Bo proste jest smaczne brawo:) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.