adamdariusz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ile wam "ubywa " z wagi np szyneczki.Jaka różnica w wadze między kupnem a gotowym wyrobem wędzonym i parzonym?Zakładając oczywiście że temperatury wędzenia i parzenia zostały zachowane.Dla przykładu z ostatnich wyrobów : z szynki 2200g ubyło 440g - jest to normale czy może o czymś świadczyć - nastrzyk przed zakupem, błąd w obróbce z mojej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wydajność 80% - w normie.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.