Skocz do zawartości

Ubytek wagi po wędzeniu i parzeniu.


adamdariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Ile wam "ubywa " z wagi np szyneczki.

Jaka różnica w wadze między kupnem a gotowym wyrobem wędzonym i parzonym?

Zakładając oczywiście że temperatury wędzenia i parzenia zostały zachowane.

Dla przykładu z ostatnich wyrobów : z szynki 2200g ubyło 440g - jest to normale czy może o czymś świadczyć - nastrzyk przed zakupem, błąd w obróbce z mojej strony?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.