fafon Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Maja 2016 Witam chciałbym się pochwalić wyrobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 13 Maja 2016 Witaj Fafon No bardzo ładne Korzystałeś z przepisów z Naszej stronki ? Pozdrawiam Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 13 Maja 2016 Dziękuję Korzystam , bardzo dużo się nauczyłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 13 Maja 2016 A ile ty tych pierogow nalepiles? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek55 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 13 Maja 2016 Chyba dla czterech osób . ???????????? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 13 Maja 2016 pieknie pieknie ...a ja jeszcze przed sniadaniem... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 13 Maja 2016 Chyba dla czterech osób . Co ty gadasz, chyba ze na kilka obiadow. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 13 Maja 2016 Anno ,ja taki talerzyk to sama bym wciagnela Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek55 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 13 Maja 2016 Mi taki wystarcza jak bardzo głodny nie jestem .... ???? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka.... ale na kilka posiłków ???????????????? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 13 Maja 2016 Przeciez na kazdym jest chyba z trzydziesci pierogow. Tyle zjesz electra? nie uwierze Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 13 Maja 2016 @ANNAM, moj rekord to takich( miesno kapuscianych) na wielkosc jak pudelko od zapalek to 22 :-) ja jestem pierogozerca Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 13 Maja 2016 Można tylko pogratulować udanych wyrobów. A ile ty tych pierogow nalepiles? Taka porcja to tak na kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 13 Maja 2016 Ładnie Widać swobodę w posługiwaniu się zarówno mięsem jak i akcesoriami/materiałami wędliniarskimi Asortyment szeroki wygląda bezskuchowo -------Wydaje się, że można mocniej nabijać te grube kiełby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 13 Maja 2016 te grube są już podsuszonepierogami zawsze się dzielę z rodzinką a ta cienka to palcówka w początkowej fazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 13 Maja 2016 Bardzo ładnie i smacznie to wszystko wygląda. Jesteś na dobrej drodze. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 13 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 13 Maja 2016 Jakieś nowe rury sobie zamontowałeś w kotłowni... Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 13 Maja 2016 ładne co .... a jakie smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 13 Maja 2016 Jako doswiadczony budowlaniec nigdy takich rur nie widzialem. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Ciunel Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 13 Maja 2016 Piękne- jeżeli takie w smaku jak w wyglądzie to super. Cytuj Maryś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 14 Maja 2016 No tak, beczka praktycznie taka jak moja była. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 21 Maja 2016 A jutro wędzenie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 22 Maja 2016 Troszkę Ci ''chopców'' powygina , bo mizdry nie ściągłeś..., ale to detal ... Ładnie powiązane... I jak wrażenia po wędzeniu...? Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafon Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Witam wszystkich moje ostatnie wyroby Edytowane 15 Czerwca 2020 przez fafon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 4 Lipca 2020 Sliczne wyroby az nabieram ochoty zeby kielbase zrobic bo dawno mnie tu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.