cedro Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Co o tym sądzicie? Marinator [ marynator do mięs] www.TVMARKET.PL Cytuj cedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Cosik mnie to nie przekonuje :-( otwieranie włókien itp. Fachowcy Ci pewno zaraz dokłdaniej wytłumaczą :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mi się podoba ale: - nie widzę łopatki/ramiona do przerzucania wsadu ?- czas 9 minut stanowczo za mało- szkoda że niema 5kg Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Stycznia 2008 hihihi marynator fajna rzecz jeszcze za te pieniądze :tongue: do marynowania sam używam zwykłego naczynia próżniowego takiego z ręczną pompkąa za komplet naczyn dałem 99zeta w makro 4 sztfaktycznie szybko miesko sie marynuje ale te 9 min to przesada :grin: Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strampek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 29 Stycznia 2008 W kanale kuchniaTV też marynują w próżni. Mięso z marynatą umieszczają w woreczku foliowym, wypompowują powietrze i zgrzewarką zamykają. Marynują w czasie 2-3 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 29 Stycznia 2008 czasie 2-3 godzto już prędzej :wink: Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedro Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czyli jak radzicie, brać czy nie? Firma z którą współpracuję ma do zaoferowania w postaci bonusów m. innymi taki właśnie sprzęt. Cytuj cedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 30 Stycznia 2008 jeśli masz dostać darmo to bierz jeśli zapłacić to szkoda kasy, są bardziej ciekawe rzeczy :wink: Cytuj wedzarnia z lodowki ,,dymogenerator MIratroche checi i jesz co lubisz ,a nie lubisz co jesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odświeżam temat co sądzicie po kilku latach o tym ustrojstwie? Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Potraktuj marynator jako fajny gadżet w kuchni, urządzenie w którym możesz zamarynować np. mięso na grilla.Robiłem w nim parę rzeczy, ale w większości stoi na półce w spiżarce. http://wyrobydomowe.blog.pl/category/z-miro-w-kuchni/gotujemy-obiadki/pijany-peklowany-i-pieczony-kurczak/ Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon55556 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Potraktuj marynator jako fajny gadżet w kuchni, urządzenie w którym możesz zamarynować np. mięso na grilla.Robiłem w nim parę rzeczy, ale w większości stoi na półce w spiżarce. http://wyrobydomowe.blog.pl/category/z-miro-w-kuchni/gotujemy-obiadki/pijany-peklowany-i-pieczony-kurczak/Ok dzięki za info. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.