Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Przetwórstwo mięsa na poziomie gospodarstwa


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 22870 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 14 lut 2017 - 17:29

Polecam ten materiał szczególnie osobom, które są zainteresowane produkcją masarską we własnych gospodarstwach:

 

Załączony plik  Przetworstwo_mieso.pdf   1,82 MB   70 Ilość pobrań



#2 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 22870 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 20 mar 2017 - 10:42

Bardzo fajny filmik, będący uzupełnieniem przedstawionego wyżej materiału. Przyda się także początkującym:

 



#3 Woytas

Woytas

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 18 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 21 mar 2017 - 17:26

Niespotykany już chyba w przetwórniach niski % nastrzyku wędzonek. Ciekawe tylko jaki jest skład solanki, to ten akurat może być bardzo "ciekawy". 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych