Maxell Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi. Edytowane 24 Lutego 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Lutego 2017 Znam tą wedzarne i smak wedzonek z tej wedzarni. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Lutego 2017 Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Lutego 2017 Z tego wynika, że mistrzowi nie jest konieczna wedzarnia z klinkierów i "szamotów " wystarczy prosta konstrukcja iiiiii doświadczenie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Z tego wynika, że mistrzowi nie jest konieczna wedzarnia z klinkierów .... ................Muski , przecież to już wiadomo od dawna . Klinkier jest ozdobą terenu gdzie się mieszka Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2017 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.