Skocz do zawartości

[Rok 1955] Technologia mięsa i produktów mięsnych


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Już wkrótce znajdzie się tutaj bardzo ciekawy i pouczający materiał technologiczny, który warto przeczytać od deski do deski.

 

post-39694-0-19674900-1488280556_thumb.jpg

 

post-39694-0-08442500-1488280572_thumb.jpg

post-39694-0-42672200-1488280589_thumb.jpg

post-39694-0-28503400-1488280607_thumb.jpg

post-39694-0-83443000-1488280621_thumb.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...
  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.