Skocz do zawartości

[Grafika] Wycięcie schabu i obróbka polędwicy


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Wycinanie schabu:

 

post-39694-0-78525800-1490122990_thumb.jpg

 

Polędwiczka z główką:

 

post-39694-0-21721000-1490122996_thumb.jpg

 

Zdejmowanie słoniny ze schabu:

 

post-39694-0-04019100-1490123001_thumb.jpg

post-39694-0-94404800-1490123008_thumb.jpg

post-39694-0-41615700-1490123019_thumb.jpg

 

Wycięty schab:

 

post-39694-0-66608700-1490123025_thumb.jpg

post-39694-0-54290600-1490123033_thumb.jpg

 

Wycięta polędwica z dwoma warkoczami:

 

post-39694-0-53227400-1490123058_thumb.jpg

post-39694-0-34345200-1490123066_thumb.jpg

 

Po odcięciu warkocza z jednej i drugiej strony:

 

post-39694-0-92102600-1490123073_thumb.jpg

post-39694-0-24340700-1490123094_thumb.jpg

 

Polędwica z wyciętymi warkoczami z mizdrą:

 

post-39694-0-79954300-1490123084_thumb.jpg

post-39694-0-43541000-1490123104_thumb.jpg

 

Zdejmowanie mizdry z polędwicy:

 

post-39694-0-85705400-1490123115_thumb.jpg

post-39694-0-13988700-1490123129_thumb.jpg

 

Polędwica bez warkocza i mizdry, przygotowana do dalszej produkcji masarskiej:

 

post-39694-0-89397400-1490123136_thumb.jpg

 

Zdjęcia: paweljack i magdajack

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.