Skocz do zawartości

[Fotorelacja 08] Pełny rozbiór półtuszy. Wycięcie, trybowanie i obróbka karkówki.


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

post-39694-0-63264000-1491125931_thumb.jpgpost-39694-0-97213800-1491125935_thumb.jpg

post-39694-0-26963800-1491125940_thumb.jpgpost-39694-0-18690200-1491125945_thumb.jpg

post-39694-0-89618100-1491125951_thumb.jpgpost-39694-0-98074800-1491125956_thumb.jpg

post-39694-0-25678100-1491125965_thumb.jpgpost-39694-0-94363300-1491125971_thumb.jpg

post-39694-0-67208900-1491125979_thumb.jpgpost-39694-0-06940700-1491125986_thumb.jpg

post-39694-0-68840000-1491125994_thumb.jpgpost-39694-0-95828500-1491126001_thumb.jpg

post-39694-0-69411900-1491126010_thumb.jpgpost-39694-0-39123000-1491126016_thumb.jpg

post-39694-0-64751300-1491126022_thumb.jpgpost-39694-0-39131800-1491126029_thumb.jpg

post-39694-0-51796900-1491126043_thumb.jpgpost-39694-0-96731700-1491126050_thumb.jpg

post-39694-0-06417000-1491126059_thumb.jpgpost-39694-0-02701800-1491126065_thumb.jpg

post-39694-0-58613800-1491126072_thumb.jpgpost-39694-0-80123200-1491126080_thumb.jpg

post-39694-0-45459500-1491126091_thumb.jpgpost-39694-0-36261600-1491126098_thumb.jpg

post-39694-0-36837700-1491126107_thumb.jpgpost-39694-0-61623900-1491126115_thumb.jpg

post-39694-0-30848200-1491126122_thumb.jpgpost-39694-0-62450100-1491126129_thumb.jpg

post-39694-0-96245800-1491126139_thumb.jpgpost-39694-0-75131400-1491126147_thumb.jpg

post-39694-0-84248400-1491126153_thumb.jpgpost-39694-0-90278700-1491126159_thumb.jpg

post-39694-0-35021300-1491126168_thumb.jpgpost-39694-0-49670300-1491126174_thumb.jpg

post-39694-0-23575200-1491126181_thumb.jpgpost-39694-0-13967100-1491126188_thumb.jpg

post-39694-0-25057000-1491126195_thumb.jpgpost-39694-0-65244200-1491126201_thumb.jpg

 

 

Zdjęcia: Muski

Prezentację prowadzą Koledzy: Bagno i Dziadek

Dla potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

jak rozpoznać karkówkę nadającą się na baleron

 

Każda się nadaje.Jedna będzie bardziej tłusta (taka lubię) a inna bardziej chuda.Wybór należy do Ciebie.Najlepiej by było jak byś sobie naciął w połowie to wtedy sam zobaczysz. 

Edytowane przez arkadiusz

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ha, fajnie by było, ale niestety ja robię zakupy w Tesko, Kauflandzie i tam jest rotacja obsługi więc było by ciężko.

Myślałem że karkówkę można rozpoznać bez krojenia, że jest jakiś myk :) którym posługują się zawodowi masarze ;) .

Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.