janusz_p Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 9 Lutego 2018 U mnie się link nie otwiera. Czyżby chodziło o znak China Export? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuzab Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 7 Października 2020 Czy pokrojenie wędzonej szynki w plasterki, zapakowanie próżniowo i zamrożenie takich paczek jest dobrą metodą przechowywania wędlin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Jest. Wszystkie no może prawie wszystkie swoje wędliny kroję na krajalnicy w plasterki, pakuję próżniowo i zamrażam. Edytowane 7 Października 2020 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 8 Października 2020 Też tak robię. Jedyny problem jest u mnie że szybciej schodzi . Młodzieży nie chce się kroić, a jak pokrojone to każdy je . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossky Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 8 Października 2020 Też tak robię. Jedyny problem jest u mnie że szybciej schodzi . Młodzieży nie chce się kroić, a jak pokrojone to każdy je .No myślałem że tylko u mnie tak jest że jak pyszna mielonkę ze słoika mają sobie "wydobyć" to wola najgorsze g.... z marketu zjeść byle w plasterkach było... Co za świat. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.