Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Parzenie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arbuz

Arbuz

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 13 postów
  • Miejscowośćzimna wódka

Napisano 29 mar 2009 - 06:35

Witam, ile przyjmujecie na parzenie szynki, boczku, baleronu, bo niejestem pewien czy to jest 1 godzina na 1 kg miesa w temperaturze ok 80c.

#2 salvado

salvado

    Pasjonat

  • Klub Przyjaciół Prosiaczka
  • 535 postów
  • MiejscowośćLegionowo

Napisano 29 mar 2009 - 06:41

Arbuz, ja ostatnio robiłem wg sposobu Dziadka na szynkę gotowaną:
http://wedlinydomowe...icles.php?id=21
wyszła taka, że palce lizać :-)

#3 Wirus

Wirus

    Weteran

  • **VIP-Organizator**
  • 1437 postów
  • MiejscowośćWielkopolska

Napisano 29 mar 2009 - 14:33

Sposób Dziadka, a ........ link odnosi się do sposobu ..... :shock: Maxella -

Autor: Maxell
Zdjęcie: Endrio



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#4 salvado

salvado

    Pasjonat

  • Klub Przyjaciół Prosiaczka
  • 535 postów
  • MiejscowośćLegionowo

Napisano 29 mar 2009 - 16:10

Sposób Dziadka, a ........ link odnosi się do sposobu ..... :shock: Maxella


Oooopssss ... Przepraszam obu Panów :blush:
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi :wink:




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych