Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

kiełbasa wieprzowo indycza


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 e-coolerek

e-coolerek

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 16 postów
  • MiejscowośćNidzica

Napisano 13 wrz 2009 - 16:33

Przedstawiam moje 2. wędzenie:
kiełbasa śląska z domieszką indyka

[/code] Dołączona grafika

skłąd :
15 kg mięsa wieprzowego
-łopatka
-szynka
-podgardle
-słonina

5 kg indyka
-skrawki indyka

przyprawy:
- gotowa mieszanka przyprawy śląska
- pieprz
- sól

w samku wyszła ok ale trochę za wysoka temp. wędzenia bo mi się tłuszcz odłaczył i nie jest taka zwięzłą

#2 jacekn

jacekn

    Weteran

  • 1248 postów
  • Miejscowośćwola

Napisano 13 wrz 2009 - 17:09

Witaj e-coolerek dość spora produkcja widzę, że masz pojemną wędzarnie pokaż ją w całej okazałości.

#3 e-coolerek

e-coolerek

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 16 postów
  • MiejscowośćNidzica

Napisano 13 wrz 2009 - 17:15

grilo - wedzarinie pokażę , ale dopiero muszę uporządkować fotki w tygodniu.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych