Papla Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Października 2009 Tu będą zamieszczane (sukcesywnie) bezpośrednie linki do zawartych w dziale receptur. SALCESONY Salceson beskidzki Salceson węgierski PASZTETY Pasztet z królika wg grzes855 Pasztet wieprzowy wg Gabi Pasztet z niczego (receptura z 1927r) Pasztet gotowany z szynkowara wg Olego Pasztet z zająca robiłem go z królika WĄTROBIANE Wątrobiana ze skwarek wg Bagno PODGARDLANE Kiszka podgardlana tzw "szpachlówa" KISZKI KASZANE Kiszka kaszana biała Kiszka pasztetowa z manną Kiszka łódzka (Czarne) Krupnioki śląskie INNE Nadziewana szyja gęsia Nadziewana szyja kacza wg mamy Tediego Dudy - żurek z podrobów dziczyzny Kiszka drobiowa z ryżem Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.