Marek z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 13 Lutego 2013 Czy istnieje możliwość spróbowania gdzieś Twojego wyrobu? Często bywam w Toruniuja także chętnie bym skosztował udźca pieczonego prawie 10 godz.,z bukietem zapachowym z około 1000g przypraw do solanki,nie będę się wymądrzał nie znam się :cool:80'C wewnątrz szynki to jakiś żart na walentynki....boczek to rozumiem, ale szynkę... Zanim dopracowałem przepis do perfekcji poszło duuuuuuużo stratnadal je powielasz,przepraszam za bezpośredniość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 13 Lutego 2013 Marek z Bielska, już rano chciałem napisać mniej więcej to co Ty..... ale powstrzymałem się bo znów by ktoś mi powiedział że się czepiam..... no ale jak widać nie tylko ja miałem takie odczucia...od siebie dodam pełen "profesjonalizm" przy zakupie peklosoli.... w torebkach :rolleyes: - toż to przy tej ilości koszt połowy tej szynki :shock: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 19 Lutego 2013 Henio - Poeta pisał pięknie i po polsku , z zachowaniem znaków interpunkcji.Trzeba przyznać , że za dawnych czasów napisaliby że " z ludzką twarzą i nawiązaniem do języka ludu " :grin: :wink: Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.