Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Kiełbasa szynkowa


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

#181 spec202

spec202

    Pasjonat

  • Klub Przyjaciół Prosiaczka
  • 601 postów
  • MiejscowośćJarosław

Napisano 06 gru 2013 - 23:11

ile czasu i w jakiej temperaturze wedzic w batonach tych brazowych 10cm

Co 10 cm rękaw złożony , czy śr. napełnionego batonu - tu jest duża rozbieżność :rolleyes:


Użytkownik spec202 edytował ten post 06 gru 2013 - 23:12


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#182 MacOn

MacOn

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 15 postów
  • MiejscowośćPolska

Napisano 08 gru 2013 - 12:34

Wczoraj stwierdziłem że muszę kupić wagę jubilerską :( . Nie byłem w stanie przy mojej ilości tego wyrobu odważyć wymaganej ilości gałki i bazyli na swojej wadze .

Adek .to nie aptaka a przyprawy dodajemy do smaku ;-).






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych