lesniak Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 11 Września 2011 Nie długo kolejna ksiązka dla piekarzy z recepturami na chleb i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 11 Września 2011 Możesz go ściagnąć z adresuDzięki wielkie leśniak :grin: :grin: Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 11 Września 2011 Biblioteka piekarza - Dobry chleb - Przyczyny wad chleba - 1954r. Dla tych co mają wolne łącza przekonwertowałem ją na format djvu. Waga w jakości bitonalnej (bez odcieni szarości) ok 1,5 MB + dodatkowo osobno rysunki w jakości "prawie jak oryginał" o wadze ok 6 MB. Info na PW. Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 12 Września 2011 Witam no i dotarła końcu do mnie długo oczekiwana przesyłka (priorytet szedł z Sulejówka 4 dni i zastanawiam się czy nie pieszo) a mianowicie ,,PORADNIK PRZETWÓRSTWA RYBNEGO"z 1953 r Nakład 1620 egz. podobno nie wznawiana.Po przejrzeniu stwierdzam ze to perełka w książkach o przetwórstwie rybnym. [ Dodano: Pon 12 Wrz, 2011 12:57 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jondek Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 12 Września 2011 Leśniak \Jak do Ciebie dzwonić.podaj na pw. będę dzisiaj na basenie u Ciebie. z ukłonami Jondek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 12 Września 2011 lesniak, a co powiesz na to? http://img220.imageshack.us/img220/8326/wdzenieryb.jpg Pozdrawiam Też może się przydać? A tak apropos, to możę jakiś przepisik na paprykarz szczeciński by się tam znalazł? Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodi Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 12 Września 2011 lesniak, a co powiesz na to? Obrazek Pozdrawiam Też może się przydać? A tak apropos, to możę jakiś przepisik na paprykarz szczeciński by się tam znalazł? Może mógłbyś to zeskanować? :wink: Na pewno bardzo ciekawe i :tongue: :tongue: :tongue: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 12 Września 2011 Mam to właśnie w takiej formie. Mogę wysłać na e-mail lub skype jeśli posiadasz... Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodi Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 12 Września 2011 Mam to właśnie w takiej formie. Mogę wysłać na e-mail lub skype jeśli posiadasz... Byłoby super ! Mój adres mailowy: nowlod@poczta.fm Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 12 Września 2011 lesniak, a co powiesz na to? Obrazek Pozdrawiam Też może się przydać? A tak apropos, to możę jakiś przepisik na paprykarz szczeciński by się tam znalazł? Wiesz mam tę pozycje i wydaje mi sie ze ja udostępniał na hubie Maxell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 12 Września 2011 A tak apropos, to możę jakiś przepisik na paprykarz szczeciński by się tam znalazł? myth spróbuj tego :thumbsup: Mariusz, mam nadzieję że o ten chodziło :rolleyes: https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1687&highlight=paprykarz+szczeci%F1ski Pozdrawiam :wink: Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 12 Września 2011 Leśniak czytałeś moje pytanko ????Sorki. Tak to wartościowa pozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam po przerwie własnie przyszła przesyłka z 2 książkami i zabieram sie do skanowania,,Przepisów wewnętrznych nr 19" nie będe skanował gdyż już je poskanował jeden z kolegów na forum i pewnie niedługo je doda do naszej biblioteki natomiast ,,Zmiany poubojowe surowców rzeżnianych myślę, że jest to na tyle ciekawa pozycja że warto ja poskanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 28 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zrobiłem sobie prezent na święta :grin: a w sumie nam wszystkim :wink: właśnie kurier dostarczył przesyłkę proszę nie pytać ile zestawik kosztował bo nie powiem.Oto mój prezencik świąteczny :grin: [ Dodano: Pon 19 Gru, 2011 21:42 ]Acha zapomiałem powiedzieć jutro wystawiam na Allegro Przepisy wewnętrzne nr 17 i 19 bo mam podwójne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Burżuj Gwiazdor ;) Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich obecnie mam troszkę wolnego czasu więc jak uda mi się naprawić skaner to wrzucę tu kilka ciekawostek.Nowe nabytki:Przetwarzanie niejadalnych surowców rzeznych - W. Pezacki - 1984 r.Przerób mleka odtłuszczonego, maślanki i serwatki - K.Adamiak, S. Szumski - 1955 r.Sery - Z.Żeromski - 1979 r.Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 1 - E. Pijanowski - 1971 rZarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 2 - E. Pijanowski - 1974 rReceptury - kalkulacje dla gastronomi prywatnej cz 2 - Praca zbiorowa - 1973 r.Receptury - kalkulacje dla gastronomi prywatnej cz 5 - Praca zbiorowa - 1975 rKalendarz przemysłu spożywczego - praca zbiorowa - cz 1 i 2 - 1954 r.I najnowszy nabytek Technologiczne odchylenia jakości wyrobów mięsnych - W. Pazecki - 1967 r Edytowane 12 Października 2013 przez lesniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 12 Października 2013 Drogi jubilacie super pomysł W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Spis treści, okładka i strona przykładowa myślę że to dobra pozycja i będzie przydatna.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/434657e3e984ddcb.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85ea48a51fd2a2c9.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ccb2b573bce9f8b.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12c23aa26f0d149f.html Edytowane 12 Października 2013 przez lesniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Moje najnowsze nabytki do biblioteki i to kupione na ,,alledrogo'' za niewielkie w sumie pieniądze...Krakowskie wyroby oryginał za 108 zł z przesyłką reszta kosztowała wsumie ok. 50 zł.:-) No i dużoo czasu poświęcone na szukanie...:-( Edytowane 28 Lipca 2015 przez lesniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi