Antkowicz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Na fb zapytałem kolegę pod postem ze zdjęciem jego wędzonek z wbitymi czujnikami termometrów, do jakiej temp. wędzi i on załączył taką listę.Dlatego się pogubiłem, bo - tak jak piszesz - skąd taka temp. wewnątrz wędzonki przy temp. wędzenia ok. 40 st. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Antkowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dlatego się pogubiłem, bo - tak jak piszesz - skąd taka temp. wewnątrz wędzonki przy temp. wędzenia ok. 40 st. Bo on to wszystko po wędzeniu parzy lub podpieka. Wędzi się w temp.45-55 C co powoduje ,że wyrób jest surowy. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.