arkawroc Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 11 Grudnia 2011 wrzućcie fotki z przekrojem tej kiełbaski (taka prośba) Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregruda Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 12 Grudnia 2011 wrzućcie fotki z przekrojem tej kiełbaski (taka prośba) Niestety zdjęć w przekroju nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam W przekroju właśnie ta kiełbasa w wykonaniu moim Ja nie dobieram surowca specjalnie, po prostu robię z tego co mam. Więcej, poszczególne etapy są tu: (nie wiem jak wkleić link – adres z połowy okna otwartego, wklejam to co u góry w przeglądarce jest, ten długi adres, trzeba przewinąć na dół) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6969&postdays=0&postorder=asc&start=90&sid=ace730af73f11668e6180c50d5fef64b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie wiem jak wkleić link – adres z połowy okna otwartego W tytule postu którego link chcesz wkleić po lewej stronie przy słowie "Wysłany: (tu data i godz.)" jest ikonka. Kliknij ją prawym i w okienku kliknij lewym "Kopiuj skrót". Następnie w swoim poście, który akurat piszesz, dajesz spację i wklejasz skrót, dajesz spację i piszesz dalej jak zwykle. Klikasz "Podgląd", sprawdzasz błędy, sprawdzasz czy link działa i ewentualnie dokonujesz poprawki w okienku pisania. Jak jest OK klikasz "Wyślij" i gotowe. Pozdrawiam. Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, dziękuję tobie frapio, (i znów coś nowego się dowiedziałem) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=223215#223215 Tutaj więcej po-pisałem o kiełbasie (uważny czytelnik wyłapie wszystko). pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksoo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 jak robię dużo kiełbas to warto zainwestować w nadziewarkę? do tej pory używam maszyny do mielenia mięsa, nakładam flak i nadziewam, ale robię dużo bo wszystkim smakuje i zastanawiam się nad inwestycją. Tyle, że to droga sprawa, o pierwsze z brzegu: https://www.expondo.pl/nadziewarki-do-kielbasy/ Cytuj Stół nierdzewny - wysoka jakość i funkcjonalność w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boob96 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Skoro robisz dużo to naprawdę warto zainwestować w nadziewarkę. Ja robię miesięcznie około 12 kilo i kupiłem 3 litrowego Royala i jestem bardzo zadowolony, raz zainwestowane 560 zł daje satysfakcje na długie lata Cytuj „Ciężka praca i brak rozrywek sprawiają, że będziesz cholernym nudziarzem, a twoja żona bogatą wdową.” Edward Evan Evans-Pritchard. Pamiętajcie o wypoczynku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tyle, że to droga sprawa, o pierwsze z brzeguTo ja Ci proponuję tą: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14207-sprzedam-nadziewark%C4%99-5-litrow%C4%85-polska-produkcja/ Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 ale robię dużo popatrz na temat nadziewarek - ostatnio kupiłem Meslę - rewelacja - nadziewanie kiełbas nadziewarką - to zupełnie inna bajka niż maszynką Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.