Tomasz_65 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 25 Października 2013 Witam Bandolini jak zrobisz tak jak piszesz, płat szynki o grubości 3 cm bez problemu zapeklujesz na sucho bez konieczności użycia siekacza ,który w tym przypadku pozwoli wypłynąć to co najlepsze w mięsie ,przy kilku dniowym peklowaniu sól zrobi swoje jak już chcesz rozpłatać szynkę na 3 cm płat ,zapekluj na sucho ,natrzyj przyprawami które lubisz ,zwiń zwiąż lub do siatki podwędż i zrób produkt dojrzewający pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monet24 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 7 Października 2019 U mnie zdaje egzamin doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.