paolodoro Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam miło , tak mnie jakoś wzięło , że zacząłem eksperymentować :tongue: , na pierwszy eksperyment poszła słoninka :grin: , że wkład był większy niż pojemność szynkowaru postanowiłem zrobić w osłonce barierowej :thumbsup: i tutaj pierwsze moje doświadczenie :rolleyes: wyszło coś fajnego ... słoninka w galarecie :thumbsup: słoninka mięciutka , może mało słona , ale jest OK :tongue: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Listopada 2011 Paolodoro, różnych smaków juz próbowałem, ale słoninka w galarecie , tego jeszcze u mnie nie było :clap: :clap: Wygląd Ok. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Listopada 2011 wyszło coś fajnego ... słoninka w galarecieo kurcze... paweł... ale to strasznie tłuste musi byc... wyglada superowo ale chyba nie dla mnie... sorki... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Listopada 2011 a teraz coś innego , zainspirowany wyrobami Grzegorza565 , postanowiłem pójść w tym kierunku :tongue: tak mi jakoś po drodze ...na pierwszy ogień poszła , szyneczka , kiełbaska fi 60 i kiełbasa ... no powiedzmy taka dojrzewająca :thumbsup: wszystkie dane , które były potrzebne do zrobienia tych smakołyków , zaczerpnąłem z "rozważań teoretycznych " gdzie głównie Grzegorz podawał co i jak robić :tongue: , a wie o czym pisze :!: i tak , troszkę podsuszone [/url a tak wyglądają dzisiaj http://images49.fotosik.pl/1166/0dcac16852c20d49m.jpg http://images41.fotosik.pl/1159/8544dbdf5e155fa6m.jpg tak to przebiegało , może fotki , tylko tak chaotycznie :grin: http://images45.fotosik.pl/1193/9ec47d552f0a77dfm.jpg Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam miło , tak mnie jakoś wzięło , że zacząłem eksperymentowaćpostanowiłem pójść w tym kierunku :clap: :clap: :clap: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Listopada 2011 Piękne i smakowite :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: a fotki to jak do reklamy wyglądają :wink: :grin: Cytuj Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zatkało mnie - "kaganek" oświaty i po musztardówie :thumbsup: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 5 Listopada 2011 a teraz coś innegoO kurka wodna.. paolo, toz to mistrzostwo świata !!! To ty tak cicho, cicho a tu takie smakołyki robisz ... no i ta scenografia do fotek... brak słów... :clap: :clap: :clap: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 5 Listopada 2011 Paolo się rozszalał.. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 5 Listopada 2011 Paolo się rozszalał.. Tylko pozazdrościć takiego szaleństwa. :clap: :clap: :clap: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 5 Listopada 2011 "Cicha woda brzegi rwie "- :grin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 6 Listopada 2011 Fju fju Pawełku :thumbsup: , tych Twoich eksperymentów chętnie w Maju w Zachełmiu bym popróbował, ja do takich wędlin chętnie coś "dołożę" na stole... tak na :rolleyes: przywitanie Zachełmia Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 6 Listopada 2011 zainspirowany wyrobami Grzegorza565 , postanowiłem pójść w tym kierunku Po prostu bajer i już . A sceneria z musztardówkami mnie powaliła , może dlatego że dzisiaj rano jestem trochę słabszy :D Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 6 Listopada 2011 paolodoro, ,nawet nie wiem co napisać ,wspaniałe wyroby i z pewnością w smaku rewelacja a fotki :clap: nadają się do naszego kalendarza na 2013r. Gratuluję inspiracji i zastanawiam się czy nie obrać azymutu na Częstochowę :grin: Pozdrawiam i życzę smacznej :thumbsup: niedzieli . Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziękuję Siostrzyczki i Braciszkowie :grin: , bardzo bardzo miło się czyta takie opinie :smile: :grin: Grzegorz565 wielkie dzięki :grin: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 6 Listopada 2011 :grin: Pawełku :grin: gratulacje :grin: :thumbsup: :clap: :clap: :clap: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 6 Listopada 2011 paolodoro no no :clap: :clap: :clap: uczeń dogania mistrza, jeszcze raz :clap: :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: pozdrawiam :grin: Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 6 Listopada 2011 paolodoro .. Niewiem co robisz lepiej, wyroby czy fotografie ?? Ale w Twojej osobie raczej masz oba te talenty. :wink: Suuper.. :clap: :clap: Co do fotek to powinieneś je zabezpieczyć jakąś sygnaturą coby ich ktoś nie "gwizdnoł" bo już takie coś zdarzyło sie na naszym forum. ! Pozdrawiam serdecznie :wink: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 6 Listopada 2011 Bardzo Was proszę o przygotowanie i podesłanie takich kompozycji w wersji bardziej poziomej tak, by mozna je było umieścić w okienku na górze strony głównej. Możecie delikatnie je podpisać z lewej strony u samego dołu (podpis wielkosci podpisu AndrzejaK na Jego zdjęciach). Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowansw Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 6 Listopada 2011 paolodoro, Witam i gratuluje udanych wyrobów :grin: Grzegorz565 jest dobrym nauczycielem. Pozdrawiam. Cytuj lepiej nie dosolić jak przesolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zawsze widziałam za Tobą cień Talentu podążający za tobą,no ale nareszcie Cie dogonił.mam nadzieję, że na Ogólnopolskim Zlocie też zostaniesz Wzięty do Eksperymentowania w garkuchni i wspólnie coś zrobimy.Gratulacje!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: Mirek Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 18 Listopada 2011 i wreszcie nadszedł czas , aby spróbować eksperymentalnych inspiracji :grin: , na wygląd OK na zapach OK i wreszcie smak jak dla mnie OK z dużym + :tongue: a tak się prezentują po przekrojeniu :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/b] Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 18 Listopada 2011 a tak się prezentują po przekrojeniuEkstra wyroby :thumbsup: :thumbsup: Dobrze, że wstawiłeś fotki, tak ku mojej pamięci, jutro idę po karkówkę na baleron a'la parmeński Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaj77 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 18 Listopada 2011 Co tu pisać :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: po kroć :thumbsup: To zadymowa Liga Mistrzów :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 18 Listopada 2011 :clap: :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.