marek72 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 2 Lutego 2012 Wyroby super może i ja kiedyś takie zrobię :clap: :thumbsup: . Pozdro Marek . Cytuj mundek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekk85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 2 Lutego 2012 Pieknie Andrzeju, ale tez podziwiac wedzic w tych -16*C....chociaz ja bym kielbaske mocniej podwedzil ale to juz jak kto woli...Zapewne kielbaska pyszna... :thumbsup: Cytuj ...Kwestia smaku jest różna u różnych osób..._____________________________________http://swinskiekawaly.blox.pl/htmlmichal.pogorzelec@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakanazva Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, Misiekk85 jezeli kielbaska jest na grzana z wody to ja nawet lubie takie lekko smagane dymem :tongue: U mnie -15,5*C zaraz sniadanko ciepla herbatka i ide wygrzewac wedzarnie, w takich warunkach jeszcze nie wedzilem wedzarnia murowana z klinkieru wiec mam nadzieje ze po wygrzaniu nie bedzie problemu z utrzymaniem temperatury. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ile czasu wędziłeś Andrzeju ? w sumie od czasu do czasu też bardzo lubię taką lekko odymioną :wink: szczególnie z przeznaczeniem na grilka lub jak kolega wcześniej napisał, do odgrzania w wodzie Tak czy inaczej bardzo podoba mi się widoczna struktura farszu . Domyślam się, że zapewne równie doskonale smakuje jak wygląda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam Jak by kogoś interesował przekrój to proszę bardzo . Do wyrobu kiełbaski nie była przygotowywana specjalnie masa wiążąca . Pozdrawiam [ Dodano: Pią 03 Lut, 2012 08:25 ]Ile czasu wędziłeś Andrzeju ? Około 3-3,5 godziny Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam andrzej k :grin: fajniutka w środku ,jak się podsuszy pewnie będzie super :grin: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 3 Lutego 2012 Do wyrobu kiełbaski nie była przygotowywana specjalnie masa wiążąca . Dobrej kobiecie (czyt. Halusia ) samo ciasto w łapkach rośnie , a Tobie nie potrzeba by się związała , kiełbaska oczywiście . Wiadomo - mistrzowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak by kogoś interesował przekrój to proszę bardzo Muszą być pyszne! :thumbsup: :thumbsup: w przekroju i w całości :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 4 Lutego 2012 Gdy rano wstałem dość czasu miałem , zaraz kiełbaski trochę zrobiłem . :grin: :lol: Tak trochę na jutrzejsze śniadanko . Zimno jest , to po trzy grzane z musztardą . :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 4 Lutego 2012 Oj andrzeju andrzeju, ile ty tej kiełbasy robisz... szok...Gdy rano wstałem dość czasu miałem , zaraz kiełbaski trochę zrobiłem . :grin: :lol: Tak trochę na jutrzejsze śniadanko . Zimno jest , to po trzy grzane z musztardą . :grin: Rób Andrzeju rób !!! Zawsze są świeże, nie z zamrażarki :thumbsup: :thumbsup: Szkoda,że tak daleko mieszkasz :!: :sad: Mam musztardę :!: :smile: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 4 Lutego 2012 Teraz to czas na pifko . Wieczorem serki :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 4 Lutego 2012 andrzej k, no to widzę że na drogę na czwartek nie muszę się martwić o przekąski :lol: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dzisiaj wędziłem parę serków na śniadanko . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek72 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 7 Lutego 2012 Świetne wyroby a co za serek wędziłeś . Pozdro dla wszystkich . :clap: :thumbsup: Cytuj mundek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 7 Lutego 2012 Świetne wyroby a co za serek wędziłeś . Podpuszczkowy al'a oscypek . Ładne mi parę serków... :thumbsup: :wink: Pokemonie , trochę się przejęzyczyłem miało być - parę par . Nauczę Ciebie jak tylko będziesz miał czas i ochotę . W najgorszym wypadku na Zlocie w Zachełmiu . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 8 Lutego 2012 andrzej k, pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę :thumbsup: :thumbsup: i to dwa razy :lol: :clap: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 8 Lutego 2012 Prawdziwa perfekcja ... Cytuj http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2flaga.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzisiaj wędziłem parę serków na śniadankopozwolisz że tylko westchnę i się obliżęA ja podziwiam westchnę, się obliżę i po pracy degustacja ale na wagę złota. Serki AndrzejaK to mistrzostwo świata :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 8 Lutego 2012 pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę :thumbsup: :pycha: i to dwa razy :lol: :clap: Pozwalam :grin: Prawdziwa perfekcja ... Dzięki :grin: Serki AndrzejaK to mistrzostwo świata Dzięki Darino , wiem gdzie mieszkasz :grin: ............... zawsze mogę ........... :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 8 Lutego 2012 Już bez siatek . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 8 Lutego 2012 Już bez siatek Nie zapomnij zabrać - wiesz gdzie - tak że foty przekroju już nie zapodawaj. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 8 Lutego 2012 Już bez siatek . :smile:W siatkach czy bez zawsze działają na mnie kusząco... :wink: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 8 Lutego 2012 andrzej k, ale mam dużo miejsca w nowym samochodzie na te serki Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandder Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 8 Lutego 2012 Pyszne wyrobu AndrzejuKEhh i znowu głodny jestem Pozdrawiam Cytuj Smacznegoo!Forum o robotyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 8 Lutego 2012 pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę :thumbsup: :pycha: i to dwa razy :lol: :clap: Sprawdziłem właśnie organoleptycznie - pycha :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.