Skocz do zawartości

Moje wyroby - andrzeja k


andrzej k

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Pieknie Andrzeju, ale tez podziwiac wedzic w tych -16*C....

chociaz ja bym kielbaske mocniej podwedzil ale to juz jak kto woli...

Zapewne kielbaska pyszna... :thumbsup:

...Kwestia smaku jest różna u różnych osób...

_____________________________________

http://swinskiekawaly.blox.pl/html

michal.pogorzelec@gmail.com

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam,

Misiekk85 jezeli kielbaska jest na grzana z wody to ja nawet lubie takie lekko smagane dymem :tongue: U mnie -15,5*C zaraz sniadanko ciepla herbatka i ide wygrzewac wedzarnie, w takich warunkach jeszcze nie wedzilem :cool: wedzarnia murowana z klinkieru wiec mam nadzieje ze po wygrzaniu nie bedzie problemu z utrzymaniem temperatury. Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ile czasu wędziłeś Andrzeju ? w sumie od czasu do czasu też bardzo lubię taką lekko odymioną :wink: szczególnie z przeznaczeniem na grilka lub jak kolega wcześniej napisał, do odgrzania w wodzie ;) Tak czy inaczej bardzo podoba mi się widoczna struktura farszu . Domyślam się, że zapewne równie doskonale smakuje jak wygląda :clap:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam

 

Jak by kogoś interesował przekrój to proszę bardzo . Do wyrobu kiełbaski nie była przygotowywana specjalnie masa wiążąca .

 

Pozdrawiam

 

[ Dodano: Pią 03 Lut, 2012 08:25 ]

Ile czasu wędziłeś Andrzeju ?

Około 3-3,5 godziny

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak by kogoś interesował przekrój to proszę bardzo

Muszą być pyszne! :thumbsup: :thumbsup: w przekroju i w całości :thumbsup: :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gdy rano wstałem dość czasu miałem ,

 

zaraz kiełbaski trochę zrobiłem . :grin: :lol:

 

Tak trochę na jutrzejsze śniadanko . Zimno jest , to po trzy grzane z musztardą . :grin:

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Oj andrzeju andrzeju, ile ty tej kiełbasy robisz... szok...

Gdy rano wstałem dość czasu miałem ,

 

zaraz kiełbaski trochę zrobiłem . :grin: :lol:

 

Tak trochę na jutrzejsze śniadanko . Zimno jest , to po trzy grzane z musztardą . :grin:

Rób Andrzeju rób !!!

Zawsze są świeże, nie z zamrażarki :thumbsup: :thumbsup:

 

Szkoda,że tak daleko mieszkasz :!: :sad:

Mam musztardę :!: :smile:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Świetne wyroby a co za serek wędziłeś .

 

Podpuszczkowy al'a oscypek .

 

 

Ładne mi parę serków... :thumbsup: :wink:

Pokemonie , trochę się przejęzyczyłem miało być - parę par . Nauczę Ciebie jak tylko będziesz miał czas i ochotę . W najgorszym wypadku na Zlocie w Zachełmiu .

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

andrzej k, pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę :thumbsup: :thumbsup: i to dwa razy :lol: :clap:

"Zwierzęta się wypasają.

Człowiek je.

Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny"

Anthelme Brillat - Sawarin

 

Pozdrawiam serdecznie. Kazik.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzisiaj wędziłem parę serków na śniadanko

pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę

A ja podziwiam westchnę, się obliżę i po pracy degustacja ale na wagę złota.

Serki AndrzejaK to mistrzostwo świata

:clap: :thumbsup: :clap:

http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png

"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię."
 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pozwolisz że tylko westchnę i się obliżę :thumbsup: :pycha: i to dwa razy :lol: :clap:

 

Pozwalam :grin:

 

Prawdziwa perfekcja ...

Dzięki :grin:

 

Serki AndrzejaK to mistrzostwo świata

Dzięki Darino , wiem gdzie mieszkasz :grin: ............... zawsze mogę ........... :smile:

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.