Tomasz_65 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Super tabelka :grin: uruchomiony bez problemu :grin: ukłony dla DarkaLynx Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatum Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak zajdzie potrzeba, to bez "mordkówki", bo łapówka jest do łapy pomogę przeprowadzić kalkulację. Podaj dane, a ja przeliczę. Nie wiem, czemu i Ciebie nie działa. Zapewne jest jakiś powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Program działa wyśmienicie. Wielkie podziękowania dla twórcy. Pozdrawiam Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki110 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Program zainstalował się bez problemu , działa wspaniale, wielkie dzięki dla autora :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiorek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 U mnie również działa bez problemu - dzięki dla autora Cytuj Pozdrawiam Wiesiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Uruchomiłem. Działa. Dziękuję. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ekstra :-) . A wersja mniej słona ,to według wyliczeń ze stronki Miro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oojarasoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie jestem aż tak komputerowy ale u mnie działa ekstra proponuje koledze programiście nagrode nobla może :clap: :clap: :clap: Cytuj Kobieta nie musi umieć gotować ale mężczyzna musi dobrze zjeść!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregruda Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dziwi mnie dlaczego u Ciebie kalendarz jest w języku angielskim, a u mnie polskim ? Drugie to zamiast przecinka w wynikach masz kropkę, a ten program kropki nie przyjmuje? To chyba nie jest wina programu. Jak masz ustawioną klawiaturę i język ?język -polski klawiatura polski programisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekLynx Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kolego Gregruda proszę wejść do panelu sterowania do opcji region i języki ustawić format na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorgus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam Brac wedzarnicza mam zamiar uwedzic zeberka grube -i pytanie? czy mam zebra moczyc w solance czy zoztworze peklosoli .Jak dlugo potraktowac zebra tak jak na wedzonki?.Dziekuje za porade. Pozdrawiam Jorgus . Pyrsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 zoztworze peklosoli .Jak dlugo potraktowac zebra tak jak na wedzonki?.Dziekuje za porade. Pozdrawiam Jorgus . Pyrsk. W roztworze peksoli.A czy jak na wędzonki?.Ja tak robię.Pekluje razem z mięsem na wędzonki.Jak będą za słone po peklowaniu to można je troche wymoczyć w zimnej wodzie.Można peklować i na sucho ,ale ja nie próbowałem. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jorgus, Pekluj na sucho ilość soli ( peklosoli ) ok 18 gr na kilogram żeberek. Będą dobre w smaku i odpowiednio słone dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorgus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Koledzy Andyandy oraz Arkadiuszu, dziekuje za blyskawiczna odpowiedz ,porade ,naWas mozna zawsze polegac . Pyrsk Jorgus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pekluj na suchoJak długo proponujesz peklować na sucho. Dotychczas zawsze robiłem to na mokro. Pozdrawiam. Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 frapio, Zawsze pekluję 3 do 4 dni. Należy codziennie obracać. Im większy kawałek wędzonki tym dłużej. Na żeberka wystarczy 3 dni. Najlepiej na sucho pekluje się boczek, polędwica, żeberka i wszystkie mniejsze kawałki. Do boczku i pozostałych wędzonek daję około 22 gr soli / 1 kg tylko żeberka 18 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar603 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Uruchomiłem, działa bez zarzutu.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzzli1 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Działa super, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Program świetny , teraz można szybko odczytać wskazania kalkulatora Wielkie dzięki dla twórcy Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 7 Maja 2012 Programik działa super :clap: dla autora pozdrowienia 73! via sp5uax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halogen Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 10 Maja 2012 Dziękuję za program. Bardzo ułatwi pracę. Cytuj Tani Hostel Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 20 Maja 2012 Kolega DarekLynx, w oparciu o tabelę Dziaka, opracował prosty programik mający na celu pomóc Wam w peklowaniu mięs na wędzonki. Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj znajdzie się on na stronie głównej i byc może na forum. Dzięki Kolego. Plik można pobrać z adresu: https://www.rapidshare.com/files/3411333370/Peklowanie.exe Jest to program autorski, opracowany specjalnie dla naszego forum, więc proszę nie przekazywać go na inne fora.Jaki jest powód takiego komunikatu po wpisaniu ilości dni peklowania Obrazek U mnie problem jest taki sam. Poza tym program pierwsza klasa. :clap: Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekLynx Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 20 Maja 2012 Proszę wejść do "Panel sterowania" do opcji "Region i język" i ustawić w pierwszej zakładce format na polski.Proszę o informację o efektach.Na stronie WędlinyDomowe.pl w aktualnościach jest inna wersja programiku(dodałem obliczenie ilości cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Proszę wejść do "Panel sterowania" do opcji "Region i język" i ustawić w pierwszej zakładce format na polski. Proszę o informację o efektach. Na stronie WędlinyDomowe.pl w aktualnościach jest inna wersja programiku(dodałem obliczenie ilości cukru. Format na polski mam ustawiony. Dodam że problem wystepuje u mnie tylko na W7 Starter jak ustawiam dni od 4 do 8-10. Pozostałe dni na jednym i drugim kalkulatorze działaja poprawnie. Natomiast ten sam program w WXP działa bez zarzutu. Jakieś pomysły? Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekLynx Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 7 Czerwca 2012 W ustawianiu opcji "Region i język" zakładka format jest jeszcze możliwość ustawień dodatkowych w których zmieniamy symbol dziesiętny z kropki na przecinek.Po dokonaniu zmiany "Zastosuj i OK" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.