Maxell Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kto z Państwa pomoże mi opracować poradnik (12-20 stron) z zakresy teorii dot. technologii mięsa dla początkujących? Poradnik będzie rozdawany na kursach SDM przed rozpoczęciem szkolenia. Drugą część poradnika będzie stanowił notatnik.Bardzo posze o kontakt na moje PW lub pocztę. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.