electra Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #301 Opublikowano 25 Maja 2019 A ja mam zwykla na korbke glownie uzywam do lasagne i jak robie favorki , Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #302 Opublikowano 25 Maja 2019 Znacznie ładniejszy i lepszy makaron wychodzi z tego na korbkę. Miałem na próbę taki jak ma Effa, kupiłem prawie nowy od takiego samego "kuchcika" jak ja ,który zrobił raz i odsprzeadał mnie, ja zrobiłem raz i oddałem w następne ręce. o Cale niebo wolę zastosować silniczek taki jak do zamykarki i używać ten ręczny, a nawet i bez silniczka, to tylko moja opinia. Nie mniej każdemu komu daję do spróbowania niby dobrej marki gotowy makaron włoski, i mój zrobiony ze świeżej mąki semoliny z oliwą i jajeczkiem, to mu koparka opada . Jakościowo i smakowo rzeczy nieporównywalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #303 Opublikowano 25 Maja 2019 Ja mam takie naladki do zelmera maszynki do mielenia miesa , ale nigdy sie nie bawilam , , u nas rosol nie jest popularny , a jak cos ma byc z makaronem to mi wystarczy taka na korbke bo na max 4 osoby to ile tego potrzeba , glownie wlasnie tylko do pierogow uzywam bo nie mam sily walkowac . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #304 Opublikowano 25 Maja 2019 Chwilę mnie nie było a tu makarony wciskają , tak to dzisiaj było Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #305 Opublikowano 26 Maja 2019 Wszystko lqdne, a do mnie przemawia ta salatka brokolowa . Jak mozna zapytac ,co tam dokladnie jest? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #306 Opublikowano 30 Maja 2019 Wszystko lqdne, a do mnie przemawia ta salatka brokolowa . Jak mozna zapytac ,co tam dokladnie jest?Makaron ryżowy, brokuł ugotowany, jajko na twardo, sos czosnkowy, szparagi ugotowane. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 30 maj 2019 - 11:33]Smażony pstrąg w środku z masłem czosnkowym i koperkiem oraz młoda kapusta Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #307 Opublikowano 30 Maja 2019 DZiekuje bardzo Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #308 Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Takie tamWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Czerwca 2019 przez EAnna Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #309 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Takie tam Nie byle jakie I taki klasyczny klops Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #310 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Takie tam Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #311 Opublikowano 12 Czerwca 2019 pikne.Ja z całej tej dobroci mam dzisiaj tyko truskawki. Swoje oczywiście, S. Sengana i Kent. Pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #312 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Keto przekąska, na szybko bo mi się w ten upalny dzień gotować nie chce Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #313 Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Korzystając z pogody i mniejszej ilości komarów. Od razu odpowiem mnie takie spalone bardzo smakują Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Czerwca 2019 przez dietykon Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #314 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Mi też ???????????? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #315 Opublikowano 16 Czerwca 2019 A ja na tak spalone nawet nie mogę patrzeć. Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #316 Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) bardzo smakują mnie też a Andrzejkowi damy powąchać - albo zje z zamknietymi okami Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #317 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Waldeczku kombinuj:D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #318 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Waldeczku kombinuj:D No głodnego i spragnionego to Cię nie zostawię Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #319 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Waldeczku dzięki...... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #320 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Mniej kontrowersyjnie dzisiaj na kolacje: Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #321 Opublikowano 18 Czerwca 2019 dzisiaj na kolacje: Ale sobie dogadzasz Wspaniały zestaw - wszystko to lubię Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #322 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Mniej kontrowersyjnie dzisiaj na kolacje Szkoda że już zjadłeś Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #323 Opublikowano 26 Września 2019 Na sucho 3 dni peklowane boczki i filet z indyka po peklosolance 48h Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 26 wrz 2019 - 07:01]Jak co roku, pomidory spakowałem do słojów, będą na zimę! Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #324 Opublikowano 29 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #325 Opublikowano 3 Października 2019 Takie "żelazne" danie wątroba wieprzowa smażona w cebuli i czosnku na maśle, doprawiona imbirem, czarnym pieprzem, szałwią, i kminkiem, solona po usmażeniu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.