Skocz do zawartości

Moje wyroby - dietykon


dietykon

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam zwykla na korbke glownie uzywam do lasagne i jak robie favorki ,  :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Znacznie ładniejszy i lepszy makaron wychodzi z tego na korbkę. Miałem na próbę taki jak ma Effa, kupiłem prawie nowy od takiego samego "kuchcika" jak ja ,który zrobił raz i odsprzeadał mnie, ja zrobiłem raz i oddałem w następne ręce. o Cale niebo wolę zastosować silniczek taki jak do zamykarki i używać ten ręczny, a nawet i bez silniczka, to tylko moja opinia. Nie mniej każdemu komu daję do spróbowania niby dobrej marki gotowy makaron włoski, i mój zrobiony ze świeżej mąki semoliny z oliwą i jajeczkiem, to mu koparka opada :D . Jakościowo i smakowo rzeczy nieporównywalne :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja mam takie naladki do zelmera maszynki do mielenia miesa , ale nigdy sie nie bawilam , , u nas rosol nie jest popularny , a jak cos ma byc z makaronem to mi wystarczy taka na korbke bo na max 4 osoby to ile tego potrzeba , glownie wlasnie tylko do pierogow uzywam bo nie mam sily walkowac .

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wszystko lqdne, a do mnie przemawia ta salatka brokolowa . Jak mozna zapytac ,co tam dokladnie jest?

Makaron ryżowy, brokuł ugotowany, jajko na twardo, sos czosnkowy, szparagi ugotowane.

 

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 30 maj 2019 - 11:33]

Smażony pstrąg w środku z masłem czosnkowym i koperkiem oraz młoda kapusta 5df70cf73da5fc04901984905853e2d0.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

 

 

Takie tam

Nie byle jakie  :thumbsup: 

I taki klasyczny klops  :clap:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Takie tam
:thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

bardzo smakują

:thumbsup: mnie też :D a Andrzejkowi damy powąchać ;)  - albo zje z zamknietymi okami  :thumbsup:

Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Waldeczku kombinuj:D
No głodnego i spragnionego to Cię nie zostawię :no: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

dzisiaj na kolacje:

Ale sobie dogadzasz  :thumbsup: 

Wspaniały zestaw - wszystko to lubię  :clap:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

Na sucho 3 dni peklowane boczki i filet z indyka po peklosolance 48h219dc0dbc05dbfa355c59bce72f507fa.jpg94d56a23c464cb7c59de27491568b4c2.jpg9d5c46b1210d2788c8836f5e3dbb63b7.jpg63b37bb29df360b90856529cec2bc6fa.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

[Dodano: 26 wrz 2019 - 07:01]

Jak co roku, pomidory spakowałem do słojów, będą na zimę! 42eecf2cc3da309ebde86c8568c49b98.jpg9c4403d4034907f230b5cf750a00ee62.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Takie "żelazne" danie wątroba wieprzowa smażona w cebuli i czosnku na maśle, doprawiona imbirem, czarnym pieprzem, szałwią, i kminkiem, solona po usmażeniu 5cbf7e93be8d4985d5c0fa5fdcffeb70.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.