Skocz do zawartości

I.5. Wieprzowina. Materiały pomocnicze i poglądowe


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek spakowany katalog rozbiorowy w kilku językach. Katalog jest unikatem, więc został zabezpieczony hasłem (jak zwykle w sprawie hasła proszę pisać na moją pocztę maxell11@wp.pl)

 

Link do pobrania:

https://www.rapidshare.com/files/155579957/pork_catalogue2.zip

 

Nieodzownym materiałem będzie również zestaw płyt SDM. Z tego, co zauważyłem na Rapid Share, odnotowano już ponad 400 pobrań, a to oznacza, iz większość z Państwa już posiada te płyty.

Gdyby jednak była takowa potrzeba, jeszcze raz wkleimy tutaj linki pobraniowe.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pod tym adresem (dla przypomnienia, jako uzupełnienie do tego działu) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9334 Biblioteka WB/[DLA NOWICJUSZY] - Materiały dla początkujących, możecie pobrać m.in.:

 

1. Komplet płyt DVD opracowany dla SDM

2. Akademię Dziadka

3. Solenie i peklowanie,

 

a w całej Bibliotece WB ogrom matriału, który warto poznać.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.