Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Rozbiór tuszy wołowej w różnych krajach


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 20304 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 26 kwi 2013 - 16:40

Chciałbym przedstawić Wam trzy sposoby rozbioru tuszy wołowej:

a) w Polsce:

Dołączona grafika

b) w Austrii:

Dołączona grafika

c) w Szwajcarii:

Dołączona grafika

#2 Dynka

Dynka

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 2 postów
  • MiejscowośćOkolice Warszawy

Napisano 27 gru 2015 - 21:34

Maxell obecnie w Polsce będzie wprowadzany inny rozbiór " Wielka księga wołowiny" .



#3 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 20304 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 28 gru 2015 - 10:50

Jak będzie wprowadzony, to na pewno odniesiemy się do tego na forum.

Poza tym, każdy sposób rozbioru jest ważny i musi pozostać na forum choćby dlatego, że sporo przepisów tutaj podanych, właśnie do nich się odnosi się.

Zawsze, przy ważniejszych tematach podaję rok opisywanego opracowania. 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych