DZIADEK Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 W moim zbiorze produkcji konserw brakuje mi pozycji z zeszytów Centrali Przemysłu Mięsnego prawdopodobnie PW - 9/79 z czerwca 1979r. Prawdopodobnie będzie to zarządzenie PN- 15/79 z czerwca 1979r. a dotyczy procesu produkcji, tzw. czynnościówka . Dwie pozycje posiadam . Receptury i wymagania jakościowe, na zamieszczonych zdjęciach . Kto by miał ją lub by ją mógł pozyskać tą poszukiwaną pozycje prosił bym o skan. Zeszyty takie otrzymywał dział technologi, zakładów mięsnych, podlegających centrali . Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Maja 2013 Ponawiam prośbę. Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 11 Maja 2013 Ponawiam prośbę. Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 28 Maja 2013 Ponawiam prośbę . Może ktoś ma dostęp do tych materiałów. Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 28 Maja 2013 W przyszłym tygodniu przeglądnę archiwa w piwnicy. Może cos znajdę. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ponawiam prośbę . Przy okazji pochwalę się nowym nabytkiem jako prezent . Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Bardzo dobra książka. Polecam. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 9 Grudnia 2013 W moim zbiorze produkcji konserw brakuje mi pozycji z zeszytów Centrali Przemysłu Mięsnego prawdopodobnie PW - 9/79 z czerwca 1979r.Prawdopodobnie będzie to zarządzenie PN- 15/79 z czerwca 1979r. a dotyczy procesu produkcji, tzw. czynnościówka . Dwie pozycje posiadam . Receptury i wymagania jakościowe, na zamieszczonych zdjęciach . Kto by miał ją lub by ją mógł pozyskać tą poszukiwaną pozycje prosił bym o skan. Zeszyty takie otrzymywał dział technologi, zakładów mięsnych, podlegających centrali .Ponawiam prośbę Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Trochę zajmie mi przeszukanie "archiwum" w piwnicy, ale jeśli coś znajdę, to dam znać. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wykaz konserw jakie znajdują się w tych przepisach . Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 15 Października 2020 Ponawiam prośbę Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 15 Października 2020 No jest kilka ciekawych receptur. Chętnie bym je wypróbował. http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ponawiam prośbę. Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ponawiam prośbę. I ja się przyłączam. http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi