paweljack Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Szynkowa, polędwica, baleron, boczek, wojskowa, kabanosy, parówki z sarniny. Edytowane 23 Października 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan30 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 6 Listopada 2013 I coś się porobiło bo fotek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Listopada 2013 No właśnie, nie weszło. I nie ma jak dodać. Niezbyt to jasne.Dodano: 06 listopad 2013 - 12:07Nie można dodać zdjęcia z kompa, to bez sensu, trzeba zakładać profil na kolejnym portalu. Trudno nie będę się chwalił. Można to wykasować. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osid Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) trzeba zakładać profil na kolejnym portalu nic nie trzeba zakładać !! zdjęcia dodaje się bezpośrednio przez stonę WBwejdź w "pełny edytor" odpowiedzi albo na dole po prawej masz "więcej opcji" i masz tam "dodaj pliki" wskazujesz forkę i klikasz "załącz ten plik" i tyle !! pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2013 przez osid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) trzeba zakładać profil na kolejnym portalu nic nie trzeba zakładać !! zdjęcia dodaje się bezpośrednio przez stonę WB wejdź w "pełny edytor" odpowiedzi albo na dole po prawej masz "więcej opcji" i masz tam "dodaj pliki" wskazujesz forkę i klikasz "załącz ten plik" i tyle !! pozdrawiam Dzięki. Dodano: 06 listopad 2013 - 15:54 Szynkowa, polędwica, baleron, boczek, wojskowa, kabanosy, parówki z sarniny. Edytowane 23 Października 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ładne wyroby,myślę że będziesz się dzielił przepisami Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloczu87 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 6 Listopada 2013 No i jednak masz się czym pochwalić! Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=347662#347662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan30 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 6 Listopada 2013 No piekne ci te wyroby wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 6 Listopada 2013 Jeszcze raz.Dodano: 06 listopad 2013 - 18:21Ładne wyroby,myślę że będziesz się dzielił przepisami Dziękuję, nie wiem czy mogę się dzielić bo to nie moje przepisy ale większość jest tu: http://wyrobydomowe.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?596007 i tu parówki: http://www.dailymotion.com/user/hunterkichen/1 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 6 Listopada 2013 Paweljack,dajesz czadu :) Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 7 Listopada 2013 Piękne wyroby, a z której części Wawy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 7 Listopada 2013 Dzięki, z Mokotowa. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Boczek i polędwica. Dębowiecka i szynkowa. Polędwica i polędwiczki Parówki z sarniny Pstrągi i łosoś Edytowane 23 Października 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandolini Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 14 Listopada 2013 Chyba przekolorowujesz te zdjęcia bo wędliny są za bardzo czerwone. Poza tym gratulacje i życzę dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 14 Listopada 2013 Chyba przekolorowujesz te zdjęcia bo wędliny są za bardzo czerwone. Poza tym gratulacje i życzę dalszych sukcesów.Kwestia światła. Dodano: 14 listopad 2013 - 10:28 Chyba przekolorowujesz te zdjęcia bo wędliny są za bardzo czerwone. Poza tym gratulacje i życzę dalszych sukcesów.Kwestia światła. Albo ustawień monitora. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Listopada 2013 Chyba przekolorowujesz te zdjęcia bo wędliny są za bardzo czerwone. Oj to zobacz wyroby Mr.Beiota:))))Dodano: 15 listopad 2013 - 18:26Wyroby super Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 15 Listopada 2013 Dziękuję, staram się. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wojskowa i dębowiecka. Wojskowa w wersji bez słoniny, zamiast tego dołożyłem wp II. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oprócz śląskiej w weekend, jeszcze parę innych dobroci wyszło. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Węgorze dzięki Damianowi, solenie również - zacytuję Biotita - "solenie z ręki (bogato na zew, lekko w środku)" - jak dla mnie idealne suszenie na powietrzu 0,5 h Osuszanie w wędzarni około godziny w temp. 50 st. Wędzenie 2h w temp. 50-55 st. dodatkowo 30 min w temp 85-90 st. ( ale jak się dowiedziałem od kolegów, 90 to już za dużo, bo trochę tłuszcz wyciekał. Natomiast 1 z 5 wędzonych przeze mnie węgorzy i tu zagadka: gumowaty! Reszta miękka, łatwo odchodząca od kręgosłupa, tak jak powinno być. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianek77 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ładnie wyszły te węgorze po trzech dniach od wędzenia jak jadłem to były wysmienite Musze troche powędzić dziczyznę, bo smaki musza byc fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ładnie wyszły te węgorze po trzech dniach od wędzenia jak jadłem to były wysmienite Musze troche powędzić dziczyznę, bo smaki musza byc fantastyczne.Dzięki, łaski nie robiły, natomiast zastanawiam się nad tym jednym, masz jakiś pomysł? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianek77 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) a pamiętasz jak rozłożyłeś te rybki w wędzarnii ? Czy sprawdzałeś przed wędzeniem czy wszystkie węgorze sie osuszyły ? Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Damianek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wedziles wegorze nie w calosci? Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wedziles wegorze nie w calosci? Fakt , pierwszy raz coś takiego widzę.Nic dziwnego ,że tłuszcz się wytapiał.Węgorze zawsze należy wędzić w całości.Ale się nie zrażaj bo to chyba najlepsza rybka do wędzenia.Tylko sielawa może dorównać węgorzowi. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.