Anulka Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Dziś po raz pierwszy wędziłam kabanosy,przepis ze strony głównej,które suszą się przy kominku bo mają być na już .Do tego doszła kiełbasa Pradziada wędzona już wielokrotnie.Mielonka słoikowa z łapatki na ostro,a jako przystawka sałatka z kalafiora,pomidora,jajka i sosu czosnkowego. P.S. W tym szklanym słoiku na kominku stoi mój zakwas na chleb. Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Lutego 2014 Piknie wygląda i pewnie tak smo smakuje Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Anulka kabanosy i kiełbasa super Kurcze 500 post walnąłem Edytowane 5 Lutego 2014 przez bazylwidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Dziękuję bardzo Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 5 Lutego 2014 Anulka,gratuluję udanych wyrobów Pamiętaj że łamany kabanos powinien zrobić "klik" Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Lutego 2014 Pamiętaj że łamany kabanos powinien zrobić "klik" Tak wiem wyczytałam to na forum, dzięki za przypomnienie, ale moi domownicy są tacy niecierpliwi,że już je podkradają Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 5 Lutego 2014 Anulko :clap: Odważna jesteś. Kabanoski jak z obrazka. Ja jeszcze sie nie odważyłam. Trudno sie dziwić, że znikają takie wyroby.Sałatka też ładna i smakowita. Jak wcześniej pisałam też zaprawię kalafiorki to później można robić różności. Smacznego Wam życzę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 5 Lutego 2014 Oj Anulka, takiego smaku mi narobiłaś że ruszyłem natychmiast do lodówki. Wyroby super. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 6 Lutego 2014 Kabanoski jak z obrazka. Ja jeszcze sie nie odważyłam Basiu285 też się bałam,jak zobaczyłam te jelita baranie,że one takie cieniutkie i długie to pomyślałam ja pier.........e jak się z tym ochodzić,ale po malutku małymi kroczkami i się udało U mnie pierwszy koty za płoty już były więc czas i na Ciebie Dziękuję i Pozdrawiam. ruszyłem natychmiast do lodówk Moi w nocy wstawali i na kabanosiki pod kominek czmych stwierdzili,że im zapach nie daje spać Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 19 Lutego 2014 Dzisiejszy wyrób Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 19 Lutego 2014 Bardzo smakowicie to wygląda. Będziesz chyba musiała wartowników na noc postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 19 Lutego 2014 Ładna ta twoja kiełbaska bardzo;)))tylko tak dalej... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 19 Lutego 2014 Będziesz chyba musiała wartowników na noc postawić. Wolę sama mieć na nią oko bo i wartownicy by się skusili Ładna ta twoja kiełbaska bardzo;)))tylko tak dalej...Dziękuję bardzo Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 20 Lutego 2014 no smacznie wyglada ,a ja juz zaczelam sie cieszyc ze u nas coraz cieplej i bede mogla zaczac sie uczyc wedzic ,a tu masz dzis znow spadl snieg Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 20 Lutego 2014 a tu masz dzis znow spadl snieg U mnie ładnie od kilku dni,śniegu już brak i czasami zaświeci słoneczko temp+10.Doczekasz się wędzenia Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 20 Lutego 2014 Brawa Anulka, ty tez lubisz dodadzac rodzince :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 20 Lutego 2014 Brawa Anulka, ty tez lubisz dodadzac rodzince :clap: Oj tak,brakuje mi w kuchni tylko małego łóżka do spania i mogę z niej nie wychodzić Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 20 Lutego 2014 Oj tak,brakuje mi w kuchni tylko małego łóżka do spania Proszę Cię a druga, że tak powiem ogródkowo część co na to?? Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 20 Lutego 2014 a druga, że tak powiem ogródkowo część co na to On kocha jeść a ja jego Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 25 Lutego 2014 Czytałam,podgladałam i chyba plamę dałam Zakupiłam dziś kawałek boczku okoł 2kg,usunęłam skórę,przekroił wzdłuż,obsypałam przyprawami,solą zmiażdżonym czosnkiem natarłam i zwinęłam w roladę.Jak się okazało w moich zapasach zabrakło folii i siatki więc roladę włożyłam do rękawa do pieczenia i ścisnęłam sznurkiem.Wstawiłam do lodówki na dwie godzinki,nagrzałam piekarnik do 200st.C i piekłam 2godzinki.Moja męska część rodziny już pałaszuje a jestem Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 25 Lutego 2014 mnie tam wygląda na smakowite co nie co Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 25 Lutego 2014 a dlaczego oczy zakrywasz upieczona bardzo dobrze a jak coś dobrze wygląda to i tak smakuje Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 25 Lutego 2014 a dlaczego oczy zakrywasz bo mi się trochę rozeszła ta rolada mnie tam wygląda na smakowite co nie coDziękuję Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 26 Lutego 2014 mnie tam wygląda na smakowite co nie co Podobnie myślę i nie ma co zakrywać oczu, jedno jest pewne następny rolowany bardziej jeszcze ładniejszy wizualnie zobaczysz bo dobry to on już jest czyż nie ??! Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 26 Lutego 2014 mnie tam wygląda na smakowite co nie coPodobnie myślę i nie ma co zakrywać oczu, jedno jest pewne następny rolowany bardziej jeszcze ładniejszy wizualnie zobaczysz bo dobry to on już jest czyż nie ??! Macie rację w smaku jest bardzo dobry na zimno na kanapki jaki miał smak wczoraj po wyjęciu z pasztetnika nie wiem bo nie jadłam ale męska strona orzekła może być 3 z dwoma Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.