zemat Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam Siedzę i przeglądam roczniki naukowe i chciałbym podzielić się z Wami informacjami dot. jakości mięsa. Temat pracy: CHARAKTERYSTYKA JAKOŚCI TECHNOLOGICZNEJ, SENSORYCZNEJ I TRWAŁOŚCI MIĘSA WIEPRZOWEGO O ZRÓŻNICOWANEJ KOŃCOWEJ WARTOŚCI pH Autor: KATARZYNA KAJAK, WIESŁAW PRZYBYLSKI, DANUTA JAWORSKA, ELŻBIETA ROSIAKJakość technologiczna.pdf Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.