electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Powiedział Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Electra uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła Dobre to sa napewno bo od samego mistrza Abratka przepis a wygladem ..hmmm oo takie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Szczerze mówiąc...wyglądają jak pączki Edytowane 27 Lutego 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Lutego 2014 Pawel to najwazniejsze ..ze mozna poznac co to jest Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Lutego 2014 Wyglądają fantastico !!!!!!! Żółciutkie takie, z paseczkiem. Zazdroszczem i gratulujem. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Lutego 2014 Żółciutkie takieNo właśnie, co tam dodałaś, barwnik jakiś? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja myślę, że skandynawskie kury inaczej rozumieją różnice między białkiem i żółtkiem w jajku. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja myślę, że skandynawskie kury inaczej rozumieją różnice między białkiem i żółtkiem w jajku. Jajka były w proszku a pączusie supcio Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) jajka byly takie normalne sklepowe ,ale jak nigdy to zoltka rzeczywiscie zolte byly ,i nie proszkowe !ale nie dawalam nic zadnych dodatkow w postaci kurkumy czy innych barwnikow .Moze byc ze swiatlo tez troche przeklamuje bo fotki to tak na szybko robione Edytowane 27 Lutego 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Jajka były w proszku Skąd taka pewność w tym temacie Anulka ? Edytowane 27 Lutego 2014 przez Małgoś ort. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 27 Lutego 2014 Pyszniutkie i ladniutkie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 27 Lutego 2014 Jajka były w proszku Skąd taka pewność w tym temacie Anulka ? To jest żarcik,mam nadzieję że Electra się nie pogniewa jak pracowałam to zawsze były dodawne jajka w proszku coby ciasto było żółte Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 27 Lutego 2014 spoks tam gdzie ja pracowalam to byl gotowy mix na paczki i woda Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 27 Lutego 2014 Z resztą chyba wg polskich przepisów, do ciast nie można dodawać świeżych jaj, oczywiście do produkcji masowej, nie domowej. Jak się mylę, to proszę poprawić. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 27 Lutego 2014 a tego to nie wiem ,nie mialam nigdy okazji w PL pracowac tutaj w piekarniach i cukierniach normalnie mozna dawac jajka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 27 Lutego 2014 :clap: Mówiłam że z tego przepisu są b dobre pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Z resztą chyba wg polskich przepisów, do ciast nie można dodawać świeżych jaj, oczywiście do produkcji masowej, nie domowej. Jak się mylę, to proszę poprawić. Pawele nie wiem czy muszą... ale wiem z wiarogodnego zródła od właścicieli Piekarnio- Ciastkarni że oni własnie dodają jaja w proszku... a dlaczego, po prostu są bezpieczni ze względu sanitarno epidemiologicznych. Piekarnia swego czasu dostarczała nam ciasto ... stąd była moja ciekawość. Electra... Twoje pączki wyglądają rewelacyjnie Edytowane 27 Lutego 2014 przez @halusia@ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) zaraz zjedzie degustator to sie okaze czesc juz zapakowalam zeby bylo z czym do rodzicow moich jechac dziekuje Halusia ...Twoim tez niczego nie brakuje i jezcze jaka pomocnice mialas Edytowane 27 Lutego 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 27 Lutego 2014 spoks tam gdzie ja pracowalam to byl gotowy mix na paczki i woda Pozdrawiam i tak jak napisałam wcześniej pączusie supcio Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 27 Lutego 2014 Electro,pączusie pierwsza klasa Ja dziś objadłem się sklepowymi, ale Aga na wekeend ma mi zrobić kilka sztuk również według przepisu Abratka Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 27 Lutego 2014 Electra pamiętaj aby pozbyć się kalorii z jednego pączka wystarczyleżeć przed telewizorem 600 minut Pączki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 4 Lutego 2016 Kolejny tlusty czwartek zaliczony..tym razem paczki z mojego dawnego przepisu a to brakujace miejsce ..hmm zjadlam celem sprawdzenia czy az tak dobre sa Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Piękne, cudowne, radosne!!!!!Ale jednego już brakuje!!!!!!! Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 4 Lutego 2016 @dyzio,no bo musialam sprobowac a jeszcze takich usmazylam , mialy byc tylko mini ..ale zabraklo cierpliwosci Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 4 Lutego 2016 Fajne te ponczusie tylko po co ta robota .Ja zadzwoniłem do Prezesa, zamówiłem 10 szt, odebrałem i nawet były gratis. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 4 Lutego 2016 Z resztą chyba wg polskich przepisów, do ciast nie można dodawać świeżych jaj, oczywiście do produkcji masowej, wiem z wiarogodnego zródła od właścicieli Piekarnio- Ciastkarni że oni własnie dodają jaja w proszku... a dlaczego, po prostu są bezpieczni ze względu sanitarno epidemiologicznych. Pierwszy powód wymieniła Halinka. Następne to: posiadanie oddzielnego pomieszczenia na magazyn jaj, konieczność sterylizacji, co zrobić z białkiem i utylizacja odpadów. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.