MarSla Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Czy ktoś wędził już mięso mielone? Tzn nie bezpośrednio, ale jakby np nafasze3rować mielonym mięsem boczek?? Może macie jakieś inne przepisy na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Listopada 2007 Na stronie głównej poszukaj w kiełbasach bezosłonkowych. Robi się cos podobnego do klopsa (pieczeń rzymska) i po wystygnięciu baton wędzi sie na ruszcie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Listopada 2007 ale jakby np nafasze3rować mielonym mięsem boczek?? A Akademi Dziadka nie czytał, he ? Jeśli nie, to do lektury MARSZ! :grin: http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1188 PS. Jutro może zaprezentuję, co mi z takiego boczku faszerowanego wyszło lub nie :-) Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarSla Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 20 Listopada 2007 A Akademi Dziadka nie czytał, he ? Ano nie czytał. Tyle tu tego że nie wiem za co się najpierw łapać. Ale z czasem preczytam. Na bank. A o mięsku mielonym to zaraz. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.