ellancz Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Października 2006 Witam, przeglądalam to forum i widzę, że są tu ludzie mądrzy, wykwalifikowani i naprawdę znający się na swojej profesji, dlatego mam ogromną prośbę. Jestem studentką i za jakiś czas mam przedstawić referat na temat: "Zastosowanie różnych technologii przy mrożeniu wadliwego mięsa wieprzowego". Czy ktoś mógłby przedstawić jakiś artykuł na podobny temat, bo ja na dobrą sprawę nawet nie wiem co mam zawrzeć w tym referacie i na czym konkretnie się skupić, bo gdyby to ogólnie chodziło o mięso to dałabym radę bez pomocy, ale ja mam "wadliwego mięsa wieprzowego" i z tym mam problem. Może ktoś poleciłby mi chociaż jakieś artykuły czy książki, na których mogłabym się oprzeć? Będę naprawdę wdzięczna nawet za najmniejszą pomoc. Pozdrawiam. ruda773@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Października 2006 Proszę o kontakt na mój e-mail friday@buziaczek.pl Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.