Wędliny Domowe
Wędzonki porady
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Podstawy teoretyczne - Gotowanie i wędzenie produktów mięsnych 27/01/2008   Administrator 24885
2 Grubość warstwy tłuszczu na szynce 01/09/2006   Administrator 13042
3 Jak przy pomocy wazonu umieścić szynkę w siatce - Bolek 26/03/2006   Administrator 24050
4 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 22/03/2006   Administrator 23239
5 Mój sposób na przedłużenie trwałości szynki parzonej 10/03/2006   Administrator 20437
6 Proste urządzenie do napełniania siatek 19/01/2006   Administrator 21268
7 Sposób na przesolone wędzonki 30/12/2005   Administrator 26749
8 Wady wędzonek parzonych i przyczyny ich występowania: 12/12/2005   Administrator 35693
9 Graficzny przebieg wiązania szynki i grubej kiełbasy 23/05/2005   Administrator 52592
10 Graficzny przebieg procesu wiązania szynki 22/02/2005   Administrator 26884