Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Jelita i Dodatki
Podpięty
Zioła i przyprawy w przetwórstwie mięsnym.Napisany przez Maxell, 10 maj 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jelita i osłonki - pytania i porady.Napisany przez waga, 23 mar 2009 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
Gdzie polecacie zakupić jelita?Napisany przez slodziaksos, 15 paź 2014 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Stan mikrobiologiczny i metody dekontaminacji przyprawNapisany przez Maxell, 18 sty 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Produkcja przetworów mięsnych z dodatkiem surowców niemięsnychNapisany przez Maxell, 11 kwi 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia przypraw naturalnychNapisany przez Maxell, 30 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przyprawy znane i nieznane w przetwórstwie mięsa.Napisany przez Maxell, 26 mar 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Charakterystyka żelatyn.Napisany przez Maxell, 10 lut 2022 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Naturalne przyprawy chroniące tłuszcz w przetworach mięsnych.Napisany przez Maxell, 28 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Esencja smaku ukryta w przyprawach...Napisany przez Maxell, 27 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Idealne i naturalne przyprawy do drobiu.Napisany przez Maxell, 11 gru 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Dobór i przydatność osłonek sztucznych w produkcji kiełbas.Napisany przez Maxell, 14 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Urządzenia stosowane w produkcji osłonek naturalnych.Napisany przez Maxell, 11 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wykorzystanie jelit wieprzowych w przetwórstwie mięsa.Napisany przez Maxell, 11 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Dodatki ziołowe do wyrobów mięsnych.Napisany przez Maxell, 10 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Pozyskiwanie i przydatność technologiczna osłonek naturalnych.Napisany przez Maxell, 10 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Naturalne składniki przypraw decydujące o smaku mięsa.Napisany przez Maxell, 10 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Osłonki sztuczne wykorzystywane w produkcji wyrobów wędliniarskich.Napisany przez Maxell, 08 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Przyprawy i mieszanki przypraw stosowane w przetwórstwie mięsnym.Napisany przez Maxell, 07 lis 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sklepy oraz hurtownie artykułów masarskich na naszym forumNapisany przez Maxell, 30 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wykorzystanie i ocena technologiczna osłonek w przemyśle mięsnymNapisany przez Maxell, 02 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Znaczenie przypraw w żywieniu człowiekaNapisany przez Maxell, 16 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Katalog osłonek kolagenowych firmy Fabios - pełnyNapisany przez Maxell, 30 maj 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Lektura obowiązkowa] Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsaNapisany przez Maxell, 16 sty 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Rok 1953] Sortowanie jelitNapisany przez Maxell, 05 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Rok 1929] Państwowy monopol soli w PolsceNapisany przez Maxell, 18 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Tajne][Rok 1937] Przywóz pieprzuNapisany przez Maxell, 06 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1957] Produkcja naturalnych osłonek wędliniarskichNapisany przez Maxell, 14 lip 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1956] Przyprawy i surowce pomocnicze przy przerobie mięsaNapisany przez Maxell, 20 sty 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sok z selera zamiast azotanów, azotynów ?Napisany przez anik, 08 lut 2011 |
|
![]()
|