Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Jelita i Dodatki
Podpięty
Gdzie polecacie zakupić jelita?Napisany przez slodziaksos, 15 paź 2014 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jelita i osłonki - pytania i porady.Napisany przez waga, 23 mar 2009 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sklepy oraz hurtownie artykułów masarskich na naszym forumNapisany przez Maxell, 30 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wykorzystanie i ocena technologiczna osłonek w przemyśle mięsnymNapisany przez Maxell, 02 paź 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Znaczenie przypraw w żywieniu człowiekaNapisany przez Maxell, 16 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Katalog osłonek kolagenowych firmy Fabios - pełnyNapisany przez Maxell, 30 maj 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Lektura obowiązkowa] Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsaNapisany przez Maxell, 16 sty 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Rok 1953] Sortowanie jelitNapisany przez Maxell, 05 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Rok 1929] Państwowy monopol soli w PolsceNapisany przez Maxell, 18 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Tajne][Rok 1937] Przywóz pieprzuNapisany przez Maxell, 06 lut 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1957] Produkcja naturalnych osłonek wędliniarskichNapisany przez Maxell, 14 lip 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1956] Przyprawy i surowce pomocnicze przy przerobie mięsaNapisany przez Maxell, 20 sty 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Sok z selera zamiast azotanów, azotynów ?Napisany przez anik, 08 lut 2011 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Wszystko o osłonkach białkowych FOB FABIOS SANapisany przez Maxell, 04 sty 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
Podpięty
Surowce pomocnicze stosowane w wędzeniu żywności cz. IINapisany przez Maxell, 07 sie 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Surowce pomocnicze stosowane w wędzeniu żywności, cz.INapisany przez Maxell, 07 sie 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Osłonki, folie i inne materiały pomocniczeNapisany przez Maxell, 02 sie 2013 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Osłonki do wędlin - informacje podstawoweNapisany przez Maxell, 16 sty 2013 |
|
![]()
|
|
PEKLOSÓL - składNapisany przez Muski, 14 gru 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
Warto zapoznać się z ofertąNapisany przez Maxell, 28 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Otrzewna wieprzowaNapisany przez bilu72, 03 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Osłonki poliamidoweNapisany przez Tabasco, 12 sty 2010 |
|
![]()
|
|
Osłonki/jelita klejone.. Wasze uwagi i opinie..Napisany przez Gregtom, 23 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Nie wypłukane jelitoNapisany przez mikas86, 19 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Moczenie osłonek białkowychNapisany przez Pools, 06 lis 2010 |
|
![]()
|
|
Jak dlugo mozna przechowywac jelita wieprzowe ???Napisany przez marcus, 26 lis 2008 |
|
![]()
|
|
Zaczerwienione jelita wieprzowe (znowu pilne)Napisany przez e300, 22 gru 2016 |
|
![]()
|
|
Browin jelita naturalne zdejmować czy zjadaćNapisany przez piachol, 17 mar 2019 |
|
![]()
|
|
Kaliber jelit, a ich średnicaNapisany przez RaV22, 07 sty 2011 |
|
![]()
|
|
Wiązanie osłonekNapisany przez Maxell, 26 wrz 2012 |
|
![]()
|