Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


234 tematów w tym forum

    • 2 odpowiedzi
    • 118 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 220 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 570 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 372 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 442 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  1. Suszona krew

    • 11 odpowiedzi
    • 233 wyświetleń
    • 58 odpowiedzi
    • 42,5 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 8,9 tys. wyświetleń
  2. Kiszka czarna z kaszą

    • 10 odpowiedzi
    • 789 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 439 wyświetleń
    • 250 odpowiedzi
    • 81,4 tys. wyświetleń
  3. Pomoc 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  4. Kaszanka produkcji Pawła 1 2 3 4 6

    • 130 odpowiedzi
    • 42,3 tys. wyświetleń
    • 482 odpowiedzi
    • 84,1 tys. wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  5. Salcesony 1 2 3 4 32

    • 783 odpowiedzi
    • 183,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.