Jump to content

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


236 topics in this forum

    • 0 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
  1. Pasztet alzacki

    • 11 replies
    • 3.4k views
    • 44 replies
    • 13.4k views
    • 9 replies
    • 4.8k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
  2. Pasztet domowy

    • 0 replies
    • 3.8k views
  3. Pasztet strasburski

    • 0 replies
    • 1.8k views
  4. Bahusowy pasztet z królika

    • 0 replies
    • 1.8k views
  5. Żołądek faszerowany

    • 0 replies
    • 2k views
  6. Uszy w kaszance

    • 5 replies
    • 3.3k views
    • 11 replies
    • 11.1k views
    • 19 replies
    • 8.6k views
    • 27 replies
    • 15.6k views
    • 9 replies
    • 9k views
  7. NERKI

    • 6 replies
    • 2.6k views
    • 11 replies
    • 5.5k views
  8. Pasztet - wg marcomma

    • 0 replies
    • 1.4k views
    • 21 replies
    • 20.2k views
    • 4 replies
    • 4.8k views
  9. Golonka na czarno

    • 6 replies
    • 4.5k views
  10. Móżdżek

    • 0 replies
    • 3.5k views
  11. Necówka 1 2

    • 31 replies
    • 27.2k views
    • 6 replies
    • 6.3k views
  12. Salceson węgierski

    • 7 replies
    • 7.6k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.