Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Z chlebowego pieca...
Subfora
![]() |
Budowa |
|
![]()
|
![]() |
Przepisy |
|
![]()
|
Strona 1 z 1
Podpięty
[Rok 1965] Poradnik piekarza i cukiernikaNapisany przez Maxell, 15 paź 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Chleb - rola i znaczenie w tradycji ludowej. Wybrane aspekty prawne ochronyNapisany przez Maxell, 12 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1920] Piekarz. Praktyczne wiadomości dla pracowników zawodu piekarskiegoNapisany przez Maxell, 30 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1911][Pierwszy w Polsce podręcznik do nauki piekarstwa] Piekarstwo w teoryi i praktyceNapisany przez Maxell, 16 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Przydatne] Chleb z własnego piecaNapisany przez Maxell, 01 sie 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1947] Piekarz polski - podręcznikNapisany przez Maxell, 31 lip 2015 |
|
![]()
|
|
Piec TANDOOR / TANDOORINapisany przez Jojo, 20 kwi 2020 |
|
![]()
|
|
Zakwas spleśniał?Napisany przez piotrasta, 18 lut 2022 |
|
![]()
|
|
Piec chlebowy/pizze doświadczeniaNapisany przez fantomek, 26 lut 2022 |
|
![]()
|
|
Automat do chleba, a tradycyjne przepisyNapisany przez piotrasta, 07 sty 2022 |
|
![]()
|
|
Czy ktoś użytkuje piec chlebowy firmy DeluxeNapisany przez Grzewlod, 18 lip 2021 |
|
![]()
|
|
Materiał na piec chlebowyNapisany przez billi, 29 mar 2021 |
|
![]()
|
|
Sprawdzone zdrowe przepisy na chleby, bułki, bakietki - żytnie, płaskurki i samopszyNapisany przez świadziu, 13 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Płaskurka - cudowna mąka?Napisany przez Goro99, 19 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Z pieca chlebowegoNapisany przez januszfeniks, 06 wrz 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Piec transformers z klockówNapisany przez tom517, 14 maj 2020 |
|
![]()
|
|
Szamot jako kamień do wypieku chleba w piekarnikuNapisany przez GRZESlEK, 24 maj 2015 |
|
![]()
|
|
[Rok 1900] [Szkoła Domowej Pracy w Zakopanem] PiekarstwoNapisany przez Maxell, 04 sie 2015 |
|
![]()
|
|
[1950][Technologia piekarstwa] Ocena chleba gotowego cz.4Napisany przez Maxell, 18 lip 2015 |
|
![]()
|
|
[1950][Technologia piekarstwa] Piece piekarnicze, cz.2Napisany przez Maxell, 03 lip 2015 |
|
![]()
|
|
[1950][Technologia piekarstwa] Produkcja pieczywa cz.3Napisany przez Maxell, 02 lip 2015 |
|
![]()
|
|
Otwarcie tematuNapisany przez Maxell, 30 mar 2015 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1