Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Konserwy
Subfora
![]() |
Domowe puszkowanie konserw |
|
![]()
|
Podpięty
Istota produkcji konserw pasteryzowanychNapisany przez Maxell, 08 wrz 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[QAFP] Konserwy. Wymagania produkcyjne i jakościowe.Napisany przez Maxell, 04 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Podręcznik konserwowania żywnościNapisany przez Maxell, 18 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Rok 1909] Gotuj na zapas. Podręcznik sterylizacji w konserwatorze zawierający 210 przepisówNapisany przez Maxell, 22 lut 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jak się robi konserwy – na czym polega apertyzacja. PodstawyNapisany przez Maxell, 21 sty 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Technologiczne aspekty produkcji konserw sterylizowanychNapisany przez Maxell, 23 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Produkcja konserw warzywnychNapisany przez Maxell, 21 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Produkcja konserw - aspekty technologiczne i krytyczne punkty kontrolneNapisany przez Maxell, 04 sie 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1936] Normalizacja opakowań blaszanych dla przemysłu konserwowegoNapisany przez Maxell, 04 maj 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
HIT! [Rok 1938] Fabrykacja konserw mięsnych i warzywnych. Praktyczny podręcznikNapisany przez Maxell, 13 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Bardzo ważna pozycja] Podstawy cieplnego utrwalania żywnościNapisany przez Maxell, 01 lut 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Lektura obowiązkowa][Rok 1955] Konserwy warzywneNapisany przez Maxell, 01 lut 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1968] KONSERWY - Technologiczne odchylenia jakościNapisany przez Maxell, 27 sty 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1938][Ministerstwo Spraw Wojskowych] Instrukcja o wyrobie konserw mięsnych "GW"Napisany przez Maxell, 10 gru 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Proces technologiczny produkcji konserw mięsnychNapisany przez Maxell, 11 lut 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1955] Produkcja konserw w opakowaniach szklanych. Konserwy mięsne, drobiowe, rybne.Napisany przez Maxell, 21 sty 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1955] Kontrola mikrobiologiczna produkcji konserwNapisany przez Maxell, 04 maj 2017 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Dziadka konserwy wybraneNapisany przez Maxell, 11 gru 2016 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rok 1955] Produkcja konserw mięsnychNapisany przez Maxell, 23 wrz 2015 |
|
![]()
|
|
Produkcja konserw sterylizowanych typu gulaszNapisany przez Krzysiek W, 21 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Autoklaw-ienie TOSHIBANapisany przez TOSHIBA, 24 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat'' w/g JackaWNapisany przez jacekw21, 08 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Gulasz AngielskiNapisany przez jacekw21, 16 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Łopatka konserwowa mielonaNapisany przez jacekw21, 23 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Przenikanie Cieplne-Sterylizacja i Pasteryzacja # F0 # Zastosowanie i OgraniczeniaNapisany przez Marek z Bielska, 16 lut 2021 |
|
![]()
|
|
Polish Ham wg Przemka PonarattaNapisany przez Maxell, 30 maj 2020 |
|
![]()
|
|
Słonina czosnkowa ,,na raz''Napisany przez jacekw21, 03 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Sterylizacja konserw w słojach w domowym autoklawieNapisany przez DZIADEK, 28 sty 2021 |
|
![]()
|
|
Słonina konserwowa z papryką słodką i chilliNapisany przez jacekw21, 10 gru 2020 |
|
![]()
|
|
Oryginalna "Tuszonka Wieprzowa"Napisany przez Maxell, 12 sty 2009 |
|
![]()
|