Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Przepisy z różnych stron świata
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Sało - różne przepisyNapisany przez Maxell, 28 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Konserwy rybneNapisany przez Maxell, 29 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Lektura obowiązkowa] Najważniejsze wędliny świata - grafikaNapisany przez Maxell, 13 sty 2018 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Szynki, kiełbasy i inne frykasyNapisany przez Maxell, 30 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja] Torty, ciasta, ciasteczka i inne słodyczeNapisany przez Maxell, 15 sty 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Różne przysmakiNapisany przez Maxell, 03 sty 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Ryby, raki i jakieś skorupiakiNapisany przez Maxell, 30 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Rosja, Ukraina] Тушенки, tuszonki, duszonki, gulaszeNapisany przez Maxell, 29 gru 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Unikat][Niezbędne] Angielsko - polski słownik nauki o mięsie i technologii mięsaNapisany przez Maxell, 03 maj 2018 |
|
![]()
|
|
Z tego, co Bóg dał...Napisany przez Feederman, 27 mar 2012 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Marynowane ogórki "Praskie" - ciekawy przepisNapisany przez Maxell, 29 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Najsmaczniejsze w świecie "PRZEPIÓRCZE NÓŻKI"Napisany przez Maxell, 17 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Kiełbaski ziemniaczane - prosty przepisNapisany przez Maxell, 16 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Degastan] gołąbkiNapisany przez bilu72, 16 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Abchazja] Ogórki małosolne po abchaskuNapisany przez Maxell, 16 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Smaczne sekrety rodziny Mizrah: najlepsza przekąska do piwaNapisany przez Maxell, 14 lip 2020 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Rolada serowaNapisany przez Maxell, 26 cze 2020 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Udziec jagnięcy zapiekany w cytrynowym sokuNapisany przez Maxell, 26 cze 2020 |
|
![]()
|
|
[Niemcy] Wyroby piekarskie i ciastkarskie..Napisany przez Gregtom, 16 sty 2020 |
|
![]()
|
|
KardamonNapisany przez jacak, 30 kwi 2012 |
|
![]()
|
|
[Polska] GołąbNapisany przez niedobry78, 11 gru 2008 |
|
![]()
|
|
[Francja] Kuchnia bretońskaNapisany przez andy, 12 kwi 2009 |
|
![]()
|
|
Strona z linkami do przepisów kuchni Rosyjskiej (19-20 wiek) ,narodów dawnego ZSRR,tenchnologii wyrobu konserw i inne.Napisany przez kostek61, 09 paź 2019 |
|
![]()
|
|
kuchnia Neli RubinsteinNapisany przez nestor, 24 lip 2019 |
|
![]()
|
|
[Węgry] Szybki gulasz węgierski o głębokim smakuNapisany przez Maxell, 30 mar 2019 |
|
![]()
|
|
Stare rosyjskie książki z przepisami na kiełbasy i inne wyrobyNapisany przez kostek61, 16 gru 2016 |
|
![]()
|
|
[USA] Longaniza de YucatanNapisany przez Maxell, 28 cze 2018 |
|
![]()
|
|
[Rosja] Słonina czyli sałoNapisany przez TomekD, 17 gru 2006 |
|
![]()
|
|
[Niemcy] Kulinarny spadek po Erichu.Napisany przez Gregtom, 08 lip 2018 |
|
![]()
|
|
[Irlandia] Flaki na mlekuNapisany przez Iguana, 18 sty 2018 |
|
![]()
|