Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Sarna
Strona 1 z 1
Podpięty
[Rok 1903] Sarna - bardzo ciekawa monografia.Napisany przez Maxell, 16 kwi 2023 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Część IV. Dziczyzna. Receptury - SarnaNapisany przez Maxell, 12 lut 2015 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[SARNA] - Przepisy wg KIT'aNapisany przez Maxell, 24 lut 2013 |
|
![]()
|
|
Polędwice i polędwiczki sarny wędzone na zimnoNapisany przez siwydymek, 06 lut 2022 ![]() |
|
![]()
|
|
Wyroby z sarninyNapisany przez EAnna, 18 sty 2012 |
|
![]()
|
|
Pasożyty w mięsie kozła?Napisany przez beiot, 30 maj 2012 |
|
![]()
|
|
Kiełbasa z sarniny autorstwa Kolegi KwiatkaNapisany przez Maxell, 21 paź 2014 |
|
![]()
|
|
"Nitki" w mięsie sarnyNapisany przez Mariusz7, 17 kwi 2019 |
|
![]()
|
|
Szynka z sarnyNapisany przez irekfin, 06 wrz 2016 |
|
![]()
|
|
Mrożenie mięsa sarny, a późniejszy przeróbNapisany przez Misiek31, 15 lis 2018 |
|
![]()
|
|
Bielenie koziołkaNapisany przez EAnna, 11 lip 2018 |
|
![]()
|
|
Potrącona sarnaNapisany przez MonikaPelc, 10 mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Parówki z sarniny produkcji PawłaNapisany przez paweljack, 10 gru 2013 |
|
![]()
|
|
[Polecam] Sarnina w warzywach - przepis autorski JurkaS.Napisany przez Maxell, 04 mar 2016 |
|
![]()
|
|
Pół sarny - jakieś pomysły?Napisany przez punias007, 30 lis 2014 |
|
![]()
|
|
Kiełbasa z sarninyNapisany przez Todek, 17 cze 2014 |
|
![]()
|
|
Pierwsza kiełbasa z sarny - proszę patrzcie mi na rączki :)Napisany przez lenka, 21 maj 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
Jak to jest z tą koźliną?Napisany przez Pacan Wojciech, 04 sty 2013 |
|
![]()
|
|
Wyroby z kozinyNapisany przez jokej, 20 gru 2010 |
|
![]()
|
|
Kiełbasa z sarninąNapisany przez Henrykos62, 16 wrz 2012 |
|
![]()
|
|
Koziołek i co dalej ?Napisany przez JaGra, 12 sie 2012 |
|
![]()
|
|
Comber z sarnyNapisany przez Henrykos62, 03 cze 2012 |
|
![]()
|
|
Sarnina pilneNapisany przez jerzyka51, 25 mar 2010 |
|
![]()
|
|
Jak przygotować sarninę do wędzeniaNapisany przez Osadnicy, 19 sty 2009 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1